Dolar 10 lira olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi hocam, aslında seçimi kaybetmeseler de olur diyorum çünkü iç savaş çıkabilir gibi kaybederlerse, adamlar kılıçlarla, silahlarla, keleşlerle fotoğraflar çekip reisimizin arkasındayız diyor daha şimdiden. Korkuyorum açıkçası.

Şu anda yeni # açmışlar Twitter'da. Komik gerçekten.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok iyi.
 
Valla hocam, aslında seçimi kaybetmeseler de olur diyorum çünkü iç savaş çıkabilir gibi kaybederlerse, adamlar kılıçlarla, silahlarla, keleşlerle fotoğraflar çekip Reisimizin arkasındayız diyor daha şimdiden. Korkuyorum açıkçası.
İç savaş hep bir ihtimal bu ülkede. Nasıl ki 80lerde ve 90larda mezhep çatışmasından kadınlara tecavüz edildi, yakıldı, yıkıldı ve bildiğin katliam yapıldıysa yine olma ihtimali var. Ama burada önemli olan o cahil cühela kısmı olabildiğince bu sakin süreç içerisinde azaltmak. Eskiden bilgiye ulaşmak ve doğrusunu idrak etmek zordu. Fakat şimdi daha kolay. Artık eskisi kadar aşırı bağnaz da kalmadı. Var ama ya beyni yıkanmışlar ya da yine eski kuşak insanlar. O yüzden sözüm meclisten dışarı o silahla kılıçla gelenlere şunu demek istiyorum bir atasözü vardır ya "havlayan köpek ısırmaz" diye. Isırmaması için uğraşmamız lazım. Eğitim vermemiz lazım, anlayacakları dilden doğrusunu göstermek lazım. Kavga, gürültü, savaş asla çözüm değildir. Savaşta kazanan taraf yoktur. Kaybeden insanlıktır.
 
Doları bırak, Biden bizim ekonominin içinden geçecek bunlar daha iyi günler. Elimizde bir rahip de kalmadı, yalandan rest çekelim, sonra üç güne bırakalım ekonomi nefes alsın. :D
 
Geçen gün bir video izledim, CHP mi AKP mi diye, Adam ekonomiyi çökerttiler ama yine de AKP'ye vereceğim diyor. Sözün özü; Böyle insanlar var oldukça ekonomimiz berbat halde olacaktır. Benim babam zamanında 250 TL'ye dolabı doldururdu dolapta yer olmazdı yiyecekten içecekten. Şimdi aynı fiyata 4-5 şeyi zar zor alıyoruz. Bunun fakirlikle alakası yok. Türkiye'nin ekonomisi fakir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı