Dolar 11TL, Euro 12TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
100 baz puan indirim doların artışını daha da ivmeler geçmiş olsun cümleten yeni zamlar çok şiddetli gelir.
 
Sorumlu tam olarak CHP değil FAKAT evet Türkiye'de adam gibi parti yok ve aynen eğer seçimde Mansur Yavaş aday olmazsa vay halimize.
Dostum ne demek istediğimi yorumu analiz ederek okursan ne demek istediğmi anlarsın. Hırsıza niye çaldın denilmez çünkü hırsız hırsızdır. Ama polise niye yakalamadın diyebilirsin çünkü sorumludur. Eğer kendini tek parti görüp gücü kendinde toplarsan ya o kitleyi adam akıllı yöneteceksin ya da koltuğunu bırakıp gideksin. CHP sorumludur dediğimde ki kasıt hala Kılıçdaroğlu gibi bir beceriksiz parti başkanını hala başlarında tutmalarıdır. Mesajımda demek istediğim buydu.
 
"Ulan hangi tuş düşürüyordu bunu ya?".
-Merkez Bankası Anlık
dsasdasadsadsad.png
 
Balkanların, Orta Doğu'nun ve Küçük Asya'nın en önemli bölgesel gücünü düşürdüğünüz duruma bakın. Ağzımı bozmamak için zor duruyorum. Batık bir ekonomi, yalnızlığına ve yoksulluğuna terk edilmiş bir halk ve bütün bu karanlığın, sefaletin üstünde ışıkları yanan içerisinden kahkaha sesleri gelen bir şato. İşte Türkiye'nin resmi. İşi öbür tarafın belirsizliğine bırakmadan bu dünyada hesaplaşmamız dileğiyle. Rezil herifler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı