Dolar 14,98 oldu

FED faiz artırdıktan sonra yükseleceği Allah'ın emriydi zaten. FED faizinin üstüne MB sabit tutarsa, daha da bir şey demeye gerek yok zaten. Düşürürse kahkaha atarım.
Haziran'da tekrardan faiz artıracak FED. Doların düşmesi için mucize gerek. Belki o bile kurtarmaz.

Haziran'da tekrardan faiz artıracak FED. Doların düşmesi için mucize gerek. Belki o bile kurtarmaz.
Yanlış hatırlamıyorsam bu sene içinde 4 kere artıracaklarını söylemişti ve 2 sini gerçekleştirdiler. 75-100 toplam baz puan daha artırırlarsa, yaşanacakları düşünemiyorum zaten.

Belki seçim yaklaşırken kısa süreli geçici bir düşüş yaşatmaya çalışabilirler göz boyamak için fakat pek sanmıyorum. Yönetim değiştiği saniyeden itibaren piyasaya güven gelecek umarım.

"dolar 14.98 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda”.

1652091140183.png

2020'de yine yazmış hocam, akıllanmıyor bu herif 😁

Hedefin fibo kanallarına göre 20+ olması bekleniyor. (Devrim Akyıl) Bu kez tehlike sadece dövizin yükselmesi de değil. Kur korumalı mevduatta devasa bir para var ve bu paraya verilecek faiz getirisi, piyasada enflasyon üstüne benzin dökecek. Sonra ekonominin "e" sinden bile anlamayan biri çıkacak ve bizlere acı reçete önerecek.

fibo1 dolar.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı