Dolar 17,15 TL ve Euro 19,39 TL Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ÜberSonic, bu seneyi 17 ile kapatacağını düşünüyorum. Rezervleri piyasaya süre süre müdahale edilecektir, sonrasında da rezerv azaldığında halka dolarlarınızı bozdurun çağrısı yapılır. Sonrasını düşünmek bile istemiyorum, daha kötü günler bizi bekliyor.
 
Ya kardeşim bıkmadınız mı her arttığında konu mu açacaksınız? 10 oldu 11 oldu 12 oldu 13 oldu 14 oldu 15 oldu diye konu açtınız, yarın da 17 oldu diye açacaksınız.
Açılır, yapacak bir şey yok. Her gün daha fakir oluyorsun bundan daha önemli bir şey mi var?
 
15 oldu diye konu açtınız, yarın da 17 oldu diye açacaksınız.
Sessiz kalalım ve telefonları mı çıkaralım yani? Ne kadar çok farkındalık olursa gelecek için o kadar daha iyi. Bu duruma da sessiz kalındığı için düştük zaten.
 
Asgari ücret konusuna da yazmıştım aynı mesajı. 2001 krizinde Ecevit ile başlayan olaylar bile 2022'de yaşanacakların yanında pamuk prenses masalı kalacak. O zaman kaç tane şirket iflas etti kaç tane banka ve fabrika kapandı ama yine de durum daha kötü olacak. O zamanlar Kemal Derviş iyi kötü IMF'den borç olarak ülkeyi kurtarmıştı. Şimdi böyle bir durum da yok. Ekonomi anca Özgür Demirtaş gibilere emanet edilirse kurtarılır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı