Dolar 17 TL Olursa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic de kaotik bir ortam olmaz. Kabahat dis bir guce atilir, omuz omuza bu sorunu da asacagiz mesaji verilir, dini duygulara vurgu yapilir, turk milleti guzellemesi yapilir, haber unsurlarina doviz haberi yasagi getirilir, reis atarli giderli konusmalar yapar, damat kimsenin tam anlamadigi bir takim konusmalar yapar, birileri eskiden dolar 2 senede %3500 artiyordu siz bilmezsiniz diye atip tutar, kimisi dolarin 16 tl ye dusmesini bekleyeyim mi bilgisayar toplamak icin diye baslik acar, herkes mizmizlanir ama kimse bir seyleri degistirmek icin somut adim atmaz ve zamanla buna da alisilir.
Elbette bir gun 17tl olacak. Tc yeterince uzun yasarsa 170tl oldugu gunu de gorebiliriz belki.
 
, herkes mizmizlanir ama kimse bir seyleri degistirmek icin somut adim atmaz ve zamanla buna da alisilir.
Bir vatandaş olarak ne yapabilirsin mesela? Somut bir adım söyler misin bir vatandaşın atabileceği?
 
500 dolar duruyor her ihtimale karsi ayirmistim yaza kadar bozdurmayacagim. Bu konu hic hayra alamet degil. Daha once de sizi dinleyip bozdurmadim 2300 TL civarinda aldigim dolar 3600 olmustu ve bozdurup laptop almistim. Sizi dinlemeyip bozdursaydim 2800 falan ediyordu galiba. Tekrar tesekkur ederim bu konu icin.

Asil soruya donersek. Halk isyan eder hukumet her zaman ki gibi dis gucler der. Sonra dolar 20 kurus duser 16.80 TL olur dolar dustu diye haberlere konu olur ve sevinirler insanlar. Ulke de tarim bile yetmiyor olmus eskiden hep ilk okulda tarim ulkesiyiz diye ogretttiler bize. Diger ulkeler ambargo koysa bile kendi kendimize yeteriz derdi ogretmenlerimiz. Simdi ise her seyi sattilar hazir yediler. Icraat yok. Helikopter yapariz satamayiz ABD izin vermez tank aliriz kullandirmazlar Almanya izin vermez. Yahu insan nasil ileriyi gormez? Cok sey derdim hem de oyle seyler derim yazarim ama hapise gitmek istemiyorum. Cunku dusuncemizi aciklayamaz olduk.

Pardon cok uzattim.
Kisacasi tup kuyruklari ekmek kuyruklari. Ekmekler kisi basi en fazla 1 tane satilir. Cay seker kara borsaya duser ki simdiden dusmeye basladi. Suriyelileri gondermek ister halk buyuk isyan cikar. 4 milyon beslenecek insan kovulur diger multeciler ve gocmenlerle birlikte. Ulke rahata kavusur. Ortalik karisir. Erken secime gidilir basa CHP gelir sonra da halk 30 yil sonra CHP zamaninda aclik cekiyorduk der kuyruklar vardi der. Tarih tekerrur eder. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı