Dolar 2 TL Olacak

Bu konu biraz tüketimi ve çevre kirliliğini azaltmak. Bir düşün, insan para verdiği bir şeyi nasıl çevreye atabilir?

Eğer çocukluktan başlayarak insanımız Alman insanı gibi eğitilseydi, emin olun ki poşetler bedava kalırdı ve hiçbir yerde çöp olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar yüzünden devlete sallayanlara da hak vermiyorum ancak bazıları "birilerini" adeta putlaştırıyor. Dengede kalın. Onlar da bir insan.

TL değer kaybetmiyorsa ne oluyor? Dolar'mı yükseliyor? :D Allah aşkına güldürme 5 yaşındaki çocuk bile bunu spekülatif bir artış olmadığını bunların ABD'nin başının altından çıkmadığını anlayabilir ama ne yazık ki sen anlayamamışsın.Turmp'ın bir Tweet'iyle Dolar fırlıyorsa bunun suçlusu ne Putin'dir nede Trump'tır bunun nedeni TL'nin değersiz olması.1. Dış borca bakarak ne kadar iyi olduğumuzu nerden çıkardın?

2. Türkiye'yi gelişmiş ülkelerle nasıl kıyaslayabildin? :D

Önemli olan dış borcun az olması değil. Önemli olan dış borcu zamanında ödeyebilecek durumumuzun olması.Bende sakıncası yoksa 2 soru sorabilir miyim?

1. Yaş kaç? (Bence 10 ila 13 yaş arasındasın.)

3. Ne kadar şaçma konuştuğunun farkındamısın?
Güldürdün kardeşim.Trump'ın tweetiyle doların fırlaması Tl'nin değersiz oluşundanmış:D
Hala gülüyorum.
Bu arada 8 yaşındayım,okuma yazmayı yeni öğrendim:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biran nefes almayı unutur mu diye ümit ettim ama son anda aldı.

Güldürdün kardeşim.Trump'ın tweetiyle doların fırlaması Tl'nin değersiz oluşundanmış:D
Hala gülüyorum.
Bu arada 8 yaşındayım,okuma yazmayı yeni öğrendim:)
Trump'ın bir Tweet'iyle Dolar'ın fırlaması TL'nin değersiz oluşundan değilse neden? Açıkla biz de bilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı