Dolar 2 TL Olacak

@temel52 Kardeşim, anlamadığın konularda yorum yapma. ₺ Sadece dolar karşısında değer kaybetmiyor şu an.
Benim anlatmak istediğimi anlamamışsınız. TL sadece dolara karşı değer kaybediyor demedim.
Çok kısa zamanda görülen artışın Amerika'nın yaptırımları, spekülatif oyunlarından kaynaklandığını kabul etmiyorsan niyetin farklıdır.
Daha fazla gülmek istersen İTÜ'ye gel bir çayımı iç:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu güzel, iyi hoşta ama manüpilasyon'a ve tartışmaya açık bir konu. Birkaç ayın önceki konusuymuş. O parti bu parti, sonuçta bu bizim ülkemiz ve bizde bu ülkenin vatandaşlarıyız. Bir ülke bana kalırsa 3 [üç] şey ile güçlü olur.
  1. Ekonomi.
  2. Teknoloji.
  3. Askeri güç.
Ekonomi, faiz, enflasyon, parasıdır, petrolüdür, ÖTV'sidir, odur, budur, şudur emin olun o kadar kolay bir şey değil. Siz elininizden geleni yapın genede diğer ülkelerin gücü yüksek ise nafile. Kolay değil bu işler.

"
Vaktiyle Fransa hükümet ricalinden biri Napolyon Bonapart'ı bir muharebede tenkide kalkışıp parmağını harita üzerinde gezdirerek:
- Önce şurasını almalıydınız sonra buradan geçerek burayı zapt etmeliydiniz gibi fikirler yürütmeye başlayınca... Napolyon:
- Evet, onlar parmakla alınabilseydi dediğin gibi yapardım, demiş. " [Alıntıdır.] .

Sonuçta ülkenin geleceği biz gençlerin elinde. İleride belki 20-25 yıl sonra eski topraktan eser kalmayacak... Ülke eski kurtların elinde değil, yeni gençlerin ellerinde olacaktır. Bir şeyi kabullenemiyorsan veya beğenmiyorsan, ülkenin geleceğini,gidişatını,yönetim şeklini,bakanlıklarını değiştirmek istiyor isen 2 [iki] seçeneğin var:

- Ya, okuyacaksın.
- Ya da, sivil toplum örgütlerine katılarak fikir ortaya atabilirsin. En kısa yol bu.

Hükümete kızacağım derken devlete kızmayın. Hükümetin başında ki adama kızacaksanız kızın fakat devletin başında ki adama kızılmaz.

Bu konuyu yeterince uzattım yanlış görüşlerim veya bakış açılarım olabilir fakat öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu raporluyum.

- Konu tarafımca kapanmıştır. Bilginize.

İyi günler. İyi forumlar...

giphy.gif

Bazı yorumları okuyunca benim durumum. Gerçekten şaka gibi.

Ya herkes bi ekonomist olmuş.

Üretim zayıflığı var.
Yüksek teknoloji üretmiyoruz.
Teknoloji üretmiyoruz.
Dışarı sattığımız mallar pahada hafif kalıpta ağır.
Maalesef terör belasından fazla askeri harcamaları yapılıyor.
Trumpın atarı tuzu biberi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı