Dolar 20 TL olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaması için bir neden var mı? Sen doğru düzgün üretme, karşılıksız para bas, kurumların saygınlığını düşürecek bütün hareketleri tek tek uygula... Daha sayarım da avukatları buraya da bakıyordur bunların. He bide şunu atlamadan geçmek istemiyorum. İnat. Ne bu inat? Bu faiz kararlarından ne zaman dönecek veya dönecek mi çok merak ediyorum.

Sen bir yatırımcı olsan bu riski alıp da bu ülkeye dolar basar mısın? Umarım dolar daha fazla yükselmez ama inşallah, maşallah ile bir damla ilerleme kaydedemedi ülke. Nesillerce sürecek bir borç batağı. Üzülüyorum her gün arkadaşlar, çok üzülüyorum...
 
  • Üzgün
İfadeler: m3c
usd.png


Doğru soru "TL daha ne kadar değer kaybedebilir?" olmalı. 0.05'e kadar düşerse 1 dolar 20 TL olur.
 
İyi ki diyorum kış gelmeden PC aldık. Zamanında (sonbaharın başı ve ortaları) 12K olan 6600 XT'li sistemler şu an sanırım 17K'dan aşağı değil.

Şu anki duruma baktığımızda, daha önümüzde koca bir Ocak ve Şubat ayları var. Ben otuzu bile görür diyorum şahsen, merkez bankası müdahale falan yapıyor güya ama tam gaz devam.
 
Hocam merkez bankasının bir sonraki kararı ocakta olacak faizi nasıl düşürecekler ?
Hocam yine yüzde 1 en fazla 2 düşüreceklerdir. Faizi fazla düşürürlerse dolarda ani bir artış yaşanır ve alım gücümüz çakılır.
 
Eğer 2023 seçimini yine AKP kazanır ise ABD tepki olarak 20TL'ye kadar rahat çıkar.
 
Asya piyasaları gece 2´de açılıyormuş. Birkaç saate sosyal medyaya karanlık tablolar düşmeye başlar.

FG_tQ-dX0AEeevD.jpeg
 
Piyasa açılış öncesi fiyat tahmininizi oturtmak amacıyla Binance ve FTX'teki USDT/TRY paritelerine göz atabilirsiniz. Kripto piyasaları sürekli açık olduğu için forex piyasaları açılmadan önce bu mecralarda fiyatlanmalar sağlanıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı