Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2018 #31 Reis muhtarları toplayıp konuşma yaparsa dolar 3,50 'a düşer. NOT: Avrupa ve Amerika bizi kıskanıyor.
Reis muhtarları toplayıp konuşma yaparsa dolar 3,50 'a düşer. NOT: Avrupa ve Amerika bizi kıskanıyor.
A Ahmet GüngoRTR Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 72 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #32 Bungo Baggins dedi: Reis muhtarları toplayıp konuşma yaparsa dolar 3,50 'a düşer. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapmayacağına adım gibi eminim. Bungo Baggins dedi: NOT: Avrupa ve Amerika bizi kıskanıyor. Genişletmek için tıkla... Buna da cevap vereyim, bence onların umurunda değiliz.
Bungo Baggins dedi: Reis muhtarları toplayıp konuşma yaparsa dolar 3,50 'a düşer. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapmayacağına adım gibi eminim. Bungo Baggins dedi: NOT: Avrupa ve Amerika bizi kıskanıyor. Genişletmek için tıkla... Buna da cevap vereyim, bence onların umurunda değiliz.
Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2018 #33 Ahmet GüngoRTR dedi: Öyle bir şey yapmayacağına adım gibi eminim. Buna da cevap vereyim, bence onların umurunda değiliz. Genişletmek için tıkla... İroni yapmıştım...
Ahmet GüngoRTR dedi: Öyle bir şey yapmayacağına adım gibi eminim. Buna da cevap vereyim, bence onların umurunda değiliz. Genişletmek için tıkla... İroni yapmıştım...
A Ahmet GüngoRTR Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 72 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #34 Bungo Baggins dedi: İroni yapmıştım... Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2018
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #35 Akp'yi ölümüne savunan kesimin çoğu Asgari ücret ile çalışan insanlar. Ülke batmış batıyor. Nasıl hala bu adamları savunuyorlar anlamış degilim. Markete gidiyorsun, her şey zamlanmış veya gizli zam yapılmış gramaj düşmüş, ama fiyat aynı.
Akp'yi ölümüne savunan kesimin çoğu Asgari ücret ile çalışan insanlar. Ülke batmış batıyor. Nasıl hala bu adamları savunuyorlar anlamış degilim. Markete gidiyorsun, her şey zamlanmış veya gizli zam yapılmış gramaj düşmüş, ama fiyat aynı.
A Ahmet GüngoRTR Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 72 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #36 Manic Depressive dedi: Akp'yi ölümüne savunan kesimin çoğu Asgari ücret ile çalışan insanlar. Ülke batmış batıyor. Nasıl hala bu adamları savunuyorlar anlamış degilim. Markete gidiyorsun, her şey zamlanmış veya gizli zam yapılmış gramaj düşmüş, ama fiyat aynı. Genişletmek için tıkla... Ülke tamamen battıktan sonra anlayacaklar, ama o zaman da çok geç olacak... Son düzenleme: 4 Mayıs 2018
Manic Depressive dedi: Akp'yi ölümüne savunan kesimin çoğu Asgari ücret ile çalışan insanlar. Ülke batmış batıyor. Nasıl hala bu adamları savunuyorlar anlamış degilim. Markete gidiyorsun, her şey zamlanmış veya gizli zam yapılmış gramaj düşmüş, ama fiyat aynı. Genişletmek için tıkla... Ülke tamamen battıktan sonra anlayacaklar, ama o zaman da çok geç olacak...
serdar84 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 308 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525950889 4 Mayıs 2018 #37 Bir ülkenin, sadece ekonomisinin kararlılığına bakmamız o ülke hakkında, aslında bir çok bilgi edinmemiz anlamına geliyor.
Bir ülkenin, sadece ekonomisinin kararlılığına bakmamız o ülke hakkında, aslında bir çok bilgi edinmemiz anlamına geliyor.
GorkemRyz Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 165 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı, Freelancer, Programmer 4 Mayıs 2018 #38 3,64'ken pc aldığımda fazla diyordum dolara. Şimdi uçmuş...
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 4 Mayıs 2018 #39 Cehaletin ve kaynağının her hangi bir kesim ile alakası yok. Biliyorsunuz çoğunluk olarak düşünmeye, eğitime önem vermeyen bir ülkeyiz. Burada siyasi parti ismi verince tartışma çıkar. Siyasete sapmayalım lütfen.
Cehaletin ve kaynağının her hangi bir kesim ile alakası yok. Biliyorsunuz çoğunluk olarak düşünmeye, eğitime önem vermeyen bir ülkeyiz. Burada siyasi parti ismi verince tartışma çıkar. Siyasete sapmayalım lütfen.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 4 Mayıs 2018 #40 Fatih Portakal'a ilk kez hak veriyorum. Fatih Portakal'dan çok konuşulacak sözler: 'Sizi şaşırtacağım ama bu iktidar kalmalı...'
Fatih Portakal'a ilk kez hak veriyorum. Fatih Portakal'dan çok konuşulacak sözler: 'Sizi şaşırtacağım ama bu iktidar kalmalı...'