18457294948
Hectopat
3.26 iken aldığımız dolarları bozduk. Biraz işime geldi ama nereye kadar gidecek merak ediyorum.
Merak etme3.26 iken aldığımız dolarları bozduk. Biraz işime geldi ama nereye kadar gidecek merak ediyorum.

Hayatımın 20 yılı Yalova'da geçti. Bu 20 yıl boyunca her seçimde farklı bir belediye başkanı geldi Yalova'nın başına. Abartısız, yalansız söylüyorum bakınız. Her gelen belediye başkanı Yalova'nın en işlek 4-5 caddesinde ki yolları ve kaldırımlar söküp söküp yeniden yaptılar. Bir gelen kaldırımları genişletti yolları daralttı. Onun arkasından gelen kaldırımları söktü daralttı, yolları genişletti ve bu belediye başkanlarının hepsi malum partinin mensuplarıydı. Sizin yorumunuzu görünce maziyi hatırladım bunları yazmadan edemedim.Geçen hafta yapılan yolun bugün sökülüp alt yapı yapıldığı bir ülke burası. Önce yolu yapıp sonra alt yapı yapan zihniyetlerin yönettiği şu zamanda ekonominin düzelebileceğini düşünmek, dolar düşünce sistem toplarım gibi hayaller kurmak fazla iyimser.
Onun arkasından gelen kaldırımları söktü daralttı, yolları genişletti ve bu belediye başkanlarının hepsi malum partinin mensuplarıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.