Yeni kartların 2000 serisi olarak değil de 1100 serisi olarak ve kartlarda yeni teknoloji kullanılacağı için yeni kart fiyatlarında zaten kısmen yükselme olacağını duymuştum. Yani normal şartlarda yeni kartlar zaten hali hazırda bulunan GTX 1000 serisinden pahalı olacakken, doların da artması ile çok daha yüksek fiyatlardan satılacaktır.2000 serisi ucuz olur demişlerdi şimdi çok merak ediyorum ne olacak?
Şimdi ki 1080TI'ın muadili olacak olan kartlar bence de 7000TL'ye kadar çıkacaktır.En kötü 5000₺ dan hesaplıyordum, 7000₺ çok yüksek olmadı mı![]()
Bir haber vardı,Amazon Türkiye pazarına giricek diye.Hatta yer bakıyorladı en son ne oldu acaba?Kartı Amazon üzerinden sipariş vermek biraz da olsa uygun olacaktır yine. Umuyorum yani![]()
Mart deniyordu sonradan da Temmuz olduBir haber vardı,Amazon Türkiye pazarına giricek diye.Hatta yer bakıyorladı en son ne oldu acaba?
Kırılma noktası orası olacak zaten. Seçim yüzünden dalgalanma yanında çekirdek tanesi kalır. Milyarlarca $ borç gelecek. Her zaman ki gibi bunu da halka iteleyecekler.7 Mayıs'ta Hakan Atilla'nın cezası açıklanacakmış. Daha da kötü olabilir zira bankalara ceza yağması söz konusu.
Daha sonra da 16 Mayıs'a ertelemisler galiba.7 Mayıs'ta Hakan Atilla'nın cezası açıklanacakmış. Daha da kötü olabilir zira bankalara ceza yağması söz konusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.