Dolar 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Anakin SkywaIker
Hocam kelime oyunlarıyla aradan sıyrılıp, karşınızdaki kişiyi aşağılamanızı size yakıştıramadım.
Konu, iktidarda kim olduğuna aldırmaksızın yükselen kura karşı tepki göstermek için açılmış olabilir. Bunda yanlış bir şey göremiyorum lakin yine de bu tutumunuz beni rahatsız etti açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Abradolf Lincler bende bunu kastetmeye çalışıyorum ama anlamıyor arkadaş onun gibi cevap vereceğim sonra uygunsuz üslup'den dolayı Ceza yiyeceğim. Nasıl olsa haklı olan hep ceza alıyor.

Alkışlama'ya devam et, belki beyin kapasiten artar da demek istediğimi anlarsın. Hatta ayakta alkışlama git çatıya falan çık yakında uzaylıları falan görürsün.

PC toplamak artık işkence oldu
1 Yıl önce para biriktirmeye başlamıştım bir R7 240 sistem toplarım diye, şimdi HD 7350 ikinci el sistem almayı düşünüyorum. O kadar oturduğun yerden para kazanma hırsı var ki insanlarda, bize fırsat bile kalmıyor bir bilgisayar alalım diye.

1 Yıl önce para biriktirmeye başlamıştım bir R7 240 sistem toplarım diye, şimdi HD 7350 ikinci el sistem almayı düşünüyorum. O kadar oturduğun yerden para kazanma hırsı var ki insanlarda, bize fırsat bile kalmıyor bir bilgisayar alalım diye.
Kimleri kastettiğinizi anladım. İyi birisine benziyorsunuz :)

Vasat bir dizüstü bilgisayarın fiyatı olmuş 3.000 ₺ :) Şaka gibi... Bu devirde bilgisayar filan alınmaz, alınmamalı... Bu ürünleri almak zorundaysanız temiz ikinci el piyasasına bakmak daha mantıklı. Şu saatten sonra $ ve € düşse düşse ne kadar düşecek? Beklemek de anlamsız artık :) Herkese geçmiş olsun, pek sayın hükümetimiz var var var olsun! :p

Çok iyi abi. Şaşırmıyorum artık. Keza Gürcistanın parası bile bizim paramızdan değerli dolar 4 TL olmuş, çok mu?

Yemin ediyorum eskiden cok zoruma gidiyordu Dolar ve Euro'nun yükselmesi ve TL'nin deger kaybetmesi. Artik ben de olaya tamamen duygusal bakacam. Bana ne yaaa yükselsin anasini satayim kenarda 100.000 €'ya yakin param var, umarim dolar ve euro daha da yükselir, sonucta her halükarda kazanan benim.

Bundan sonra Dolar ve Euro'nun yükselisine boyun egecegim :)

Kardeş Allah bereket versin de bize ne. Neden bize söylüyorsun ne kadar paran olduğunu?

Yiyin birbinizi yiyin helal olsun. Biriniz gezi diyin diğeriniz yönetim biçimi diyin ama bizi nasıl bu hale getirdiler demeyin. Daha fakirdik daha az teknolojimiz vardı belki ama huzurluyduk mutluyduk. Bu gün düşürdüler birbirine herkesi zengin daha zengin olsun diye. Sen sağ dediler sen sol dediler senin toprağını çaldılar dediler. Diyenler köşede oturup insanların ne boş şeyler için biribirini yediğini izlediler. İnan ki savunduğunuz hiç kimse doların 4 tl olmasından etkilenmeyecek herkes de birbirini yediğiyle kalacak yine onların istediği olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı