Dolar 7.65

Çok şükür inşallah daha da artar. Sonuçta elhamdülillah Müslümanız Rabbim istemeseydi dolar mı artardı her şeyde bir hayır vardır Allahın izniyle Rabbim istediği için artıyor eğer yeteri kadar dua etsek, namaz kılsak tabi ki Rabbim gönlümüze göre verirdi. Çok şükür Biz senden razıyız Uzun Adam sen de Rabbimden razı ol.
Bunu unutmuşsun: (!)

Az önce artan fiyatlar yüzünden hayatımda ilk defa 2.el bir ürün almak zorunda kaldım. Açıklama bu kadar.
image.jpg

Sırf damadın diye birisini ekonomi bakanı yaparsan olacağı budur. Liyakat denilen bir şey bizim ülkemizde ne yazık ki yok. Adam milletin aklı ile dalga geçiyor.

Çok şükür inşallah daha da artar. Sonuçta elhamdülillah Müslümanız Rabbim istemeseydi dolar mı artardı her şeyde bir hayır vardır Allahın izniyle Rabbim istediği için artıyor eğer yeteri kadar dua etsek, namaz kılsak tabi ki Rabbim gönlümüze göre verirdi. Çok şükür Biz senden razıyız Uzun Adam sen de Rabbimden razı ol.

Beyefendi, forumda din harici konulara dinsel yaklaşmamanız daha iyi olur (Bende görüşümü dile getiriyordum ama konu bir anda kapanıyordu. Sizde içinizde tutunuz, kimse anlamak istemiyor hep birilerine çamur atılması öğrenilmiş/tilmiş...)
İroni yapsanız dahi sindirilemeyip konunun kapatılmasına bir iki kere şahit oldum (Felsefe kategorisinde vb.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı