Bir gün kala değişir.Gitmezler ama en azından aynı adamın aday olabilmesi zor gözüküyor. Seneye bir referandum veya seçim yapılması olanaklı gibi ama 360 milletvekiline ihtiyaç var diye duymuştum.
Bir gün kala değişir.Gitmezler ama en azından aynı adamın aday olabilmesi zor gözüküyor. Seneye bir referandum veya seçim yapılması olanaklı gibi ama 360 milletvekiline ihtiyaç var diye duymuştum.
Seçimden önce 3 aylık bir propaganda o kayıp %6'yı geri kazandırır.Anketlerde en az %45 çıkıyor yine.
Değişen bir şey olmayacak, Arap ve İslam hayranlığı ile yanıp tutuşan kesim yine sönmeyen ampule oy verecek.Bir an önce seçim yapılsa da şu sönmeyen ampul lanetinden kurtulsak.
Haftayı 7.20'den kapatan dolar yeni haftanın ilk günü 8 liraya düştü.Yarın düşer 8 TL'ye.
Annem ve babam AKP'ye oy vermedin diye evden koymuştu.Değişen bir şey olmayacak, Arap ve İslam hayranlığı ile yanıp tutuşan kesim yine sönmeyen ampule oy verecek.
Bak en garibi ne biliyor musun? Ben bizden başka hiçbir ülkede sadece diğer partilerle laf kapıştırarak iktidarda kalan bir parti görmedim, duymadım.
İslam bitmedikçe düzelmez.Şu ülkede, Vatan ve Türkçülüğü abartıldığı sürece düzelmez...
Onu da dahil edelim, bıktım artık Vatan duyarcıları, Vatana faydası olmayan gelmiş, karşısındakine saldırıyor...İslam bitmedikçe düzelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.