- Makaleler
- 3
Katılıyorum, hadi abartmayı bırakıp hep beraber keyif çayımızı içelim.Neyse çok kasmayın. Ben çay içmeye gidiyorum.
Katılıyorum, hadi abartmayı bırakıp hep beraber keyif çayımızı içelim.Neyse çok kasmayın. Ben çay içmeye gidiyorum.
Bence bir derse ihtiyaçları var. Araplar insan satmanın kitabını, Türk müslümanlar hırsızlığın kitabını yazdılar. Üstünden kim geçerse bende tutup elinden öpmeyi düşünüyorum.Valla kim geçerse geçsin üstünden. Ben tebrik ederim yapanı.
Katılıyorum, hadi hep beraber keyif çayımızı içelim.
Geçmişe bakman yeterli.PC almak için USD/EUR düşmesini bekleyen aklımı seviyorum![]()
İşsizlik de çok amcam burada babamın verdiği 280 TL idi sanırım onla geçiniyordu (barınma ve yemek sıkıntısı yok) Özbekistan'a gitti şuan aldığı maaş 1600 dolar promosyon olarak da Macbook gelicek.Her şey eğitim de başlıyor. Eğitim sistemimiz iyi olsaydı şu an bunları bile konuşmuyorduk. Kendi ülkesini kurtaracak insanları neden sürekli sınava sokup zorla bir şeyler yapmasını istersin ki? Şu an 4 yıl üniversite okuyan birisinin bile iş bulması zor ve bu da ekonomiye zararlı. Eğer mühendislerimize, bilim adamlarımıza değer verilseydi şu an doların düşüşünü konuşuyorduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.