Hocam Atatürk keşke bir 10 yıl daha kalsaydı başımızda.Atatürk gibi birkaç tane adam gelseydi işte o zaman süper güç olurduk.![]()
Hocam Atatürk keşke bir 10 yıl daha kalsaydı başımızda.Atatürk gibi birkaç tane adam gelseydi işte o zaman süper güç olurduk.![]()
Mükemmel bir yorum. Gençliğimi bende yaşayamadım hocam, yıllarım gelecekte ne olacak diye düşünürek geçti.O kadar suikaste maruz kaldı bir geberip gitmedi. İnsanların ölmesini istemem ama bunu insan kategorisinde değerlendiremiyorum, gençliğimi yaşayamıyorum bu hıyar yüzünden. O yüzden demeyin "AyarsıZZ bir konuda insanların bıçakla, silahla dolaşmasına kızarken diğer konuda adamın ölmesi için dua ediyor" diye.
2023 seçimlerinde devireceğiz de bakalım o zamana kadar ülkeyi daha ne kadar batıracak.Mükemmel bir yorum. Gençliğimi bende yaşayamadım hocam, yıllarım gelecekte ne olacak diye düşünürek geçti.
Euro 25'i geçer herhalde. 4 ayda bir böyle saçma kararlar alırsa ülke batar ki. 2023'e kalmayız bu gidişle.2023 seçimlerinde devireceğiz de bakalım o zamana kadar ülkeyi daha ne kadar batıracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.