- Makaleler
- 21
Papara'da kurlar kısmını bulamadım. Nerede tam olarak?
Paparada 8.46 TL.
Paparada 8.46 TL.
EUR,USD ve GBP hesabın varsa gözükür hocam.Papara'da kurlar kısmını bulamadım. Nerede tam olarak?
Tamamdır, teşekkürler tavsiyen için.Doğan Can Polat hocayı takip edebilirsin sosyal medyadan.
Kırıkkale'de fiyatı çok uygunmuş. benim gittiğim spor salonunda Wing Tsun 250 lira, Fitness 150 lira. Fitness'ın yeme alışkanlığı ile de ilgisi olduğu için Wing Tsun'u tercih ettim. Haftada 3 kere et yiyecek parayı bulamam.Bilgi çok gerektirmiyor. Orada ki hocalar ne güne duruyor? Onlara sorarsınız. Maddi olarak konuşmak gerekirse, Kırıkkale'de aylığı 70 TL.
Şaka değil hocam gerçek bildiğin. 1 TL yükseldi.Bu sitede de artık açıldıysa tamamdır. Şimdi şaka maka dolar 1 TL mi yükseldi? 2001 krizinden beri bu hızda ve seviyede bir artış daha önce olmamıştı sanırım.
Canlı Döviz Kurları, Anlık Altın Fiyatları, Kripto Para ve Borsa Verileri - Doviz.com
Serbest piyasa, Merkez Bankası ve bankalardaki anlık döviz kurları, anlık dolar kuru, canlı altın fiyatları, güncel borsa ve kripto para verileri, pariteler, en güncel piyasa analizleri ve ekonomi haberleri doviz.com'da.www.doviz.com
Desene adamın cebi para kaynıyor.Şerefi 2 paralık olanların hepsi R*E tarafından satın alınmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.