- Makaleler
- 18
Evet arkadaşlar önceki sayfalarda görüntüsünü almıştım. Şu fiyatlara bakın. Aralarda sadece 1 saat var.!
Ben protein tozu aldım yapıyorum bir şeyler işte.Tamamdır, teşekkürler tavsiyen için.
Kırıkkale'de fiyatı çok uygunmuş. benim gittiğim spor salonunda Wing Tsun 250 lira, Fitness 150 lira. Fitness'ın yeme alışkanlığı ile de ilgisi olduğu için Wing Tsun'u tercih ettim. Haftada 3 kere et yiyecek parayı bulamam.
Hulkun gerçek olma olasılığı ile aynı galiba ?Yarın 7.40 veya daha aşağısını görürüz sakin sığ piyasa da olabilecek hareketler arkadaşlar.
2 - 3 yıl sonra başlarım. O zaman gerekirse ben de protein tozu kullanacağım.Ben protein tozu aldım yapıyorum bir şeyler işte.
Zaten 7.40 civarından yükseldi. Düşerse 7.90 olur altı da olmaz. Yeni MB başkanı faize karşı. Düşürecek daha da faizi. Yükselecek yani, umutlanmayalım.Yarın 7.40 veya daha aşağısını görürüz sakin sığ piyasa da olabilecek hareketler arkadaşlar.
Kendini asanları daha iyi anlıyorum hocam. Ancak şunu diyeyim, öyle bir hata yapmayın lütfen.Evet arkadaşlar önceki sayfalarda görüntüsünü almıştım. Bu ülkede yaşamaktan tekrar tekrar nefret ediyorum.! Şu fiyatlara bakın. Aralarda sadece 1 saat var.!Eki Görüntüle 934234Eki Görüntüle 934235
1 ay yetecek 2300 gr Ronic whey protein 200 TL'idi yanlış hatırlamıyorsam. Spor salonuna mi supplemente mi para yetiştirelim?Ben protein tozu aldım yapıyorum bir şeyler işte.
Öyle bir şey yapacak değilim.Kendini asanları daha iyi anlıyorum hocam. Ancak şunu diyeyim, öyle bir hata yapmayın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.