- Makaleler
- 18
Şuan gidebilsem düşünmem.Yardımcı olurlarsa seve seve.
Şuan gidebilsem düşünmem.Yardımcı olurlarsa seve seve.
Berhorse redflag ++Berat redflag gözleri yaşlı.
R*E isimli gereksiz bu ülkenin başına geçmiş olmasaydı durum bu şekilde olmazdı. Kendi şahsi meselesini devletin arkasına sığınarak halletmeye çalışan kişi korkaktır ve oy almayı hak etmez.Şuan Putin dese Türkiyeye savaş açıyorum diye kimse bir şey diyemez. Haklılar çünkü, kışkırtıyor Putin'i. Zaten adam Rusya'yı ne halden aldı bu hale getirdi. Zaten artık ırklar arası düşmanlık çok daha azalacak yıllar geçtikçe. Anca bir Türkler tutturmuşlar İsrail İsrail , yok Amerika amerika diye.
Deseler keşke bizi sevmeyenleri ülkeden atıcaz istedikleri yere de yerleştiricez deseler.Şuan gidebilsem düşünmem.
Devletin amacı halkı ölüme sürüklemek gibi görünüyor, r*e olacak şahıs diktatörlük peşinde. Zamanında Kemal kılıçdaroğlu da söylemişti onun amacının diktatörlük olduğunu ama inanmamıştım. İnşallah yurt dışına çıkabilirsin. Hepimizin amacı güzel bir yaşam onu da Türkiye'de bulamayacağımız için yurt dışı şart oldu.
Japonlar, TL'yi ne yapsın?Faiz 19 olduğu sürece japon müşteriler gelir adamar TL seviyor.
Ben normalde ülkede kalıp halk ile birlikte ülkeyi düzeltmeyi istiyordum fakat ülkenin geri kalanına bakınca ne kadar uçuk bir hayal olduğunu farkettim. Bu saatten sonra halk için bir şey yapmaya değmez, sen onların hakkını savunursun onlar gelir vatan haini der, anarşist der. 60'lardan 70'lerden beri halkın beyninde hiçbir şeyin değişmediği, aksine daha da rezil bir hal aldığı bariz görülüyor.Şu an gidebilsem düşünmem.
Ne 20'si? 16 yaşımda bu kadar strese bindiğimi hatırlamıyorum.Adamlar istediği arabaya binip hayatını yaşarken bizim 20 yaşındaki önünde kocaman bir ömür olan gençlerimiz gelecek kaygısı peşinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.