Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin kötü kısmı belli kısımların bunu desteklemesi. Ki bu belli kısım gerçekten büyük bir yüzde. Adam emekli olmuş eleştirdiği hükümet zamanında 10 katlı binasını dikmiş şimdi her ay 8-9 bin kirasını cebine atıyor, harcaması yok havadan cebine para giriyor her şey cennet diyor. Ben bu vatandaş için mi askere gidip canımı riske atacağım? Bırak sevgiyi insan nefret ediyor artık yaşadığı ülkeden de insanındanda. Keşke sadece ekonomi olsa konu ne insan ilişkileri, ne toplum bilinci her şey berbat seviyede. Tek sorun devletde değil. Bugün interpals gibi dilini geliştirmek için kullanabileceğin site/uygulamalarda türklerin hep engellendiğini görürsün. Direk sapık damgası yiyorsun senden öncekilerin beyni libidosu kadar büyük olmadığı için. Ben önceden Arap'lardan ve hintlilerden nefret ederdim, şimdi sıranın başına kendi ırkım geçti.
O dediğin kesim akşama kadar televizyon başında oturup tek vasfı uyumak olan hayatsızlar olduğu için onları etkileyen pek bir şey yok. Zaten bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın kafasındalar. Biz bu ülkenin gençleri olarak güzel bir hayatı hak ediyorduk. Bence de bu andavallar için canını tehlikeye atmaya hiç gerek yok. Türkler her yerde diğer insanları deli ettiği için oyunlarda bile Türklere söven kişileri görüyorum.

3080 TL'den aldığım, aylardır zararda olan cumhuriyet altınlarım kar etti ona mı sevinsem, 500 Euro para ayırmıştım T300rs GT direksiyon için o para değerlendi ona mı sevinsem, cuma akşamı GTX 1650 ve RTX 3060 almıştım satmak için onlar kar etti ona mı sevinsem?

Yoksa, 31 yaşındayken gelecekten bütün umudumu kesmeme sebep olan, evli olduğum halde geleceği çok kötü olur diye evlat sahibi olmak istemediğim, her trafik ışığında dilencisi mendilcisi olan ülkemin rezilliğine yas mı tutsam bilemedim.

Hoş ettiğim bütün kar bundan sonra çer çöp olacak. Sabaha kalmaz noktaya virgüle zam gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı