Dolar 8.30 oldu

Devam edecek arkadaşlar, böyle giderse 9 da olur 10 da 11 de. Kimse umursamıyor ki zaten. İnsanlar olaya tepki veremiyor hapse gireceğini düşünerek, bir kesim zaten ezelden Tayyipçi, dün İnvesting de gezerken adamın biri yorum kısmına gayet ciddi bir tavırda 'dolar 20 de olsa 30 da olsa oyum RTE ye arkadaş.' türevi bir şey yazdı, sinirim bozuldu kafayı yedim yeminle. Ekşide eskiden 10-20 kuruş artınca direkt gündem 1 olurdu şimdi eskisi kadar umursanmıyor direk düşüyor gündemden, televizyon desen bir kaç kanal hariç hepsi 'çok iyiyiz, Almanya'ya kafa tutuyoruz, en iyi biziz, avrupa bizi kıskanıyor' tarzı şeyler gündeme getirip insanları sahte bir umuda yönlendiriyor. Twitter desen zaten biri bir şey yazdığı anda altına troller doluşup 'sen ülkeni sevmiyor musun?' yapıyor. Ya ne alaka a** konu nerden oraya geldi? Dolar yükseliyor, Berhorse Redflag 'ehonomi çoh iyi güven endeksi bilmem kaç çoğaldı enflasyon çok iyi' tarzı bir tablo paylaşıyor altına bedava ekmek yiyen yandaşlar toplanıyor 'ehonomiyi sadece dolar kuru sananlara gelsin bu eheh' yazıyor. Sorsan hiçbir şey bilmez ekonomi hakkında, hayattaki tek başarısı €rdoğan ailesinin yakınında olmaktır. Dinle insanların aklına girdiler senelerdir satmadık fabrika bırakmadılar, dinden soğudum yemin ederim. Sonumuz iyi olur umarım...

Ben yurtdışındayım, 1 Saat ilerideyim 1 saat sonra 32 olacak ona göre.
Hocam Geleceğe Dönüş filminden mi geliyorsunuz? :D

DeLorean'ınızı nerede saklıyosunuz?

Dolar düşmüş millet;
Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı