Millet eriyor, sizin paranız erimeyince ne olacak.300.000TL dolar Euro karışık miktar yüksek olduğundan pek eriyeceğini zannetmiyorum.
Uretim, egitim kalitesini artirarak yillar suren cabalar ve yatirimlar sonucu olur. Yasakla, vergiyle, fakirlestirmekle olmaz.Eski senelerde AVM önlerinde bazı pahalı cep telefonları vs indirimde olacağı zaman halk 1-2 gün önceden sıraya girerdi. Şimdi böyle bir şey görebiliyormusunuz? Amaç herhalde dövizin yüksek tutulmasına bağlı ithal malların alımını düşürmek, yerli kesimi üretmeye teşvik etmek.
Reis 2 şeye dayanamaz 1.oy 2. para zaten ikisi onun için aynı şey bakın 6 liraya aldığım dürüm 11 lira , 16 liraya aldığım menü 32 lira 2,30 a aldığım çikolata 5,30 ve gramajı azalmış her şeyin fiyatı 2 ,2.5 hatta 3 artmış ama reis hiç bozmuyor istifini "Yolla Devammm " diye devam ediyor . Bir ara çıktı dedi ki çılgın proje , bende düşündüm dedim ki helal olsun sonun da gördü milletin halini çözüm buldu neymiş proje kanal İstanbul Türkçesi ben katara ev yaparım siz vergiyle ödeyinReis tabi çalışıyor İngilizce bilmeyen reis .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.