Dolar 9,14 oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kendi memleketinize bu kadar neden kötü gözle bakıyorsunuz? Benim demek istediğim Afrika'nın en aç ülkesinde bile para birimi daha değerli. Üretim mi var, insanları aç?
Hiçbir Rus, ülkesini kötülemiyor. Sizce Ruslar bizden daha mı refah?
Ömrünüzde hiç Rusya'ya gittiniz mi?

Ben 40 yaşındayım, doğru düzgün konuşan başım üstüne ama aktroll vb ifadeleri aynen iade ediyorum. Terbiyenizi takının!
İstediğinize oy verin. Örnek İstanbul, Ankara, İzmir. Uçuyorlar. Halk çok memnun değil mi? İstanbul'da ne kadar tanıdığım varsa Ekrem beye oy verdiği için pişman. Benim size anlatmak istediğim koskoca ABD başkanı sizi düşünüyor ve sizin için hükümeti düşürecekmiş. Dolar 1 TL olacak, müjde.

Ruslar kendini eleştiriyor, eksiklerini kapatıyor. Biz ne yapıyoruz CCC evren ülkesi reis cumhur CCC.
 
İş yerin bilgisayarı olabileceğini bile düşünemiyorsun bir de Rizeli hemşehri olacaksın, yazık... Neyse sizin için her şey güzel oluyormuş zaten, kolay gelsin.

Hemşehirli olmak ile ne alakası bu durumun? İlla Rizeli diye yanlışı mı savunacak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkenize neden bu kadar düşmansınız?

1 dolar = 71,87 ruble. (Rusya)
1 dolar = 113,53 japon yeni. (Japonya)
1 dolar = 6,44 Çin yuanı. (Çin)

Elin ABD başkanı Türk hükümetini devireceğiz diyor, sizi düşündüğü için mi sizce?

Ya da bir Japon, oo dolar aldı başını gidiyor diyor mu? Nedir bu yeni gençlikteki ülkeye karşı kin...
RTE gitsin, seçme hakkı olan herkes sandıkta gönderebilir. Peki yeni gelen hükümet ABD'ye kukla olsun, dolar 1 TL'ye mi düşecek?

Buna inanan var mı cidden?
Sen birim olarak çok daha az para kazanmak. O ülkelerde liberallik, düşünce özgürlüğü, kaliteli eğitim, az yolsuzluk, hayvan ve kadın hakları yasaları, oturmuş rekabetçi bir ekonomik sistem olmak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğinize oy verin örnek İstanbul Ankara İzmir uçuyorlar. Halk çok memnun değil mi İstanbul'da ne kadar tanıdığım varsa ekrem beye oy verdiği için pişman benim size anlatmak istediğim koskoca ABD başkanı sizi düşünüyor sizin için hükümeti düşürecekmiş dolar 1 TL olacak müjde.
Aynen pişman. Ben çok memnunum. Özellikle TÜGVA/PDY oluşumuna belediyede son verdiği için. Metro ihalelerini yeniden başlattığı için. Öğrencilere yurt yaptığı için. Lüks araçlarda kokain çekmediği için!
 
Sen Afrika'daki açları boş ver de ülkende aç insanları gör. Evine ekmek götüremeyip intihar insanları gör. Konum olarak dünyada ki üretim, turizm olarak en iyi konumdasın fakat ne üretim kaldı ne turizm ülkede. Gelmiş hala yok Rusya, yok Çin, Yok Afrika örneği veriyorsun burada elin Rus'u buraya gelip tatil yapabiliyor. Sen dışarı adım atmaya kalksan cebinden 100 lira çıkıyor gelmiş burada Pollyannacılık oynuyorsun.
 
İş yerin bilgisayarı olabileceğini bile düşünemiyorsun bir de Rizeli hemşehri olacaksın yazık... Neyse sizin için her şey güzel oluyormuş zaten kolay gelsin.
Bu yaz köye gittim, köydekiler bile akıllanmış sen akıllanamamışsın reis. Bu kafayı değiştir...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı