Dolar an itibariyle 2.55 TL'yi gördü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmkanı olan var ise yurt dışından akraba, eş, dost vasıtasıyla bilgisayar donanımlarını alsınlar. Ben ingiltere'den ebay yoluyla babama steel series marka kulaklık aldırdım ve Türkiye fiyati şuan 450-500 lira civarı. Bana oradan 210 lira gibi bir rakama geldi. Gerisini artık siz düşünün. Dolar kuru şuan ki birimini de geçecektir ve o zaman fiyatlar daha da el yakacak.

Adamlara milli marşımız ne ve yazarı kim diye soruyorlar. Adamlar İSTİKLAL MARŞI ve MEHMET AKİF ERSOY diyemiyorlar. Bunlar birde oy kullanıyor. Büyük baş diğer adıyla sığırlar ahırdan çıkıp oy kullansalar daha yararlı olur. Bak sığıra 1 ayda öğretirsin bunları ama bilmeyenler insan birde akılları var. Bak afyonda ne hızlı tren geldi nede hava alanı. Hatta olan treni'de kaldırdılar. Olan hastaneyi ve müzeyi millet vekillerinin arsası pirim yapsın diye bataklığa taşıdılar. Hastane yapılalı 1-2 yıl oldu ve 15 cm yere çökme olmuş. Hastanenin bodrumunu bataklık olduğu için su basıyor. Bu suyu akar çay denen bir yer var oraya atıyorlar ve belli olmasın diye 50 milyon harcayıp 2 km uzunluğunda yürüyüş alanı yaptılar. Baktığında iş yaptı ama aslında 100 milyon çöpe atıldı. Bu arada 100 bin tl etmeyen evler 850 bin tl ediyor şuan. Buda kaba inşaat fiyatı.

Bu arada milli değer olduğu için büyük yazdım. Boş yere ceza vermeyin.
@21584

Artık alışmamız lazım. Eğer bu gidişle gidersek yaza kadar bilemedin sonbahara kadar dolar 3 olmuş olur. Azerbeycan'da bile 1.5'te. Buradan Türkiye'nin ekonomisinin düştüğü(Kibarca söyledim aslında çöküyor) anlaşılmaktadır. Daha sonra neden gelişemiyoruz diyorlar. Aslında doların buraya gelmesinin en büyük nedeni bizim halkımızın büyük bir kesiminin cahil olmasından kaynaklı. Bazen düşünüyorum da bizim de tıpkı Avrupa gibi Rönesans ve Reform geçirmemiz lazım. Onun dışında ıslah olmayız. Durun bakalım daha ilerde neler göreceğiz. Allah sonumuzu hayırlı etsin...:(:(:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı