Dolar dengesizliği

Umarım biz yanılırız da dediğiniz gibi olur hocam. Gerçekten bende dahil dediğiniz gibi olmasını istiyoruz. Ben CHP'ye karşı biri değilim. KK'yı sevmiyorum o kadar.
Sizi iç siyasette kimin yönetmesini istiyorsanız, o partiye verirsiniz. Sizi yöneten KK olmayacak zaten Başbakan olacak.

Yeter ki AKP gitsin, ondan sonra Dolar bile kendiliğinden düzelmeye başlayacak. Berat Albayrak'ın gittiği gün kaç TL'ye düştüğünü hepimiz biliyoruz. Bir de AKP'nin iktidardan gittiğini düşünün.

Savunma Sanayi projelerini durdurmak falan :D. Arkadaşın yaşı kaç bilmiyorum ama her şeyin toz pembe olduğu bir dünyada yaşadığına eminim.

Devlet bu kadar kolay işlemez. Yok proje durdurmak, yok bize oyun oynanıyor falan 10 yaşındaki çocukların ağzından çıkacak sözler.

Hayal dünyanızdan, toz pembe hayatınızdan çıkın. Kimse ne bize oyun oynuyor ne de projeler iptal olacak. CHP iktidara gelince, Faşist bir yönetim olmayacak. Eğer yönetimini beğenmezsen, gider bir dahaki seçim başka bir partiye verirsin olur biter.
Bir dahaki yönetim için 4 yıl beklemen gerekiyor. Gör bak bakıyım 4 yılda CHP neler yapacak sana ve millete. Bu kadar rahat olunmaz ki arkadaş.
Ayrıca o kadar kolay diyorsun da traktör fabrikası zamanında nasıl tak diye kapatıldı, biraz borç almak için 19 tane kanun nasıl çıkartıldı birden? Türkiye'yi yöneten kişiysen ne istersen olur anında.

Yeter ki AKP gitsin, ondan sonra Dolar bile kendiliğinden düzelmeye başlayacak. Berat Albayrak'ın gittiği gün kaç TL'ye düştüğünü hepimiz biliyoruz. Bir de AKP'nin iktidardan gittiğini düşünün.
Hocam böyle iyi güzel konuşuyoruz da CHP ve Kemal dedemin açıklamalarını duydukça muhalefet tarafından soğuyorum.
Mesela bugün KK'ye Tanju Özcan hakkında soru sordular, adam es geçti soruyu.
Deva partisinde ikinci bir "çözüm süreci" mesajı veriyor.
Saçma sapan işler.
Ben hâlâ bu insanların sığınmacılar, terör ve ekonomi alanındaki eylemlerinden bir haberim.

Badem bıyıklılar olduğu sürece böyle olmaya devam eder.
Ayrıca Chp ve Hdp gibi partilerin Avrupa'dan fonlandığını umarım bilen vardır. Belediyeleri sol sevici teröristlerle dolduruyorlar. Terörist cenazesine bunlar gitti. Pkk'yi ve Ypg'ye ılımlı bakıyorlar. Geçmişte Sgk'yi Kemal Kılıçdaroğlu batırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nda zerre basiret olduğuna inanmıyorum. Hatta sevmiyorum. Sevene de saygım var. Jahrein biseyler açıkladı bilenler vardır. İbb'de bi şahsın 5 yerden maaş aldığını duyan vardır. Ya şu ülkeye bı liyakatli insan gelmez mi ya ?

Son düzenleme:
Bir dahaki yönetim için 4 yıl beklemen gerekiyor. Gör bak bakıyım 4 yılda CHP neler yapacak sana ve millete. Bu kadar rahat olunmaz ki arkadaş.
Ayrıca o kadar kolay diyorsun da traktör fabrikası zamanında nasıl tak diye kapatıldı, biraz borç almak için 19 tane kanun nasıl çıkartıldı birden? Türkiye'yi yöneten kişiysen ne istersen olur anında.
AKP'nin kapattığı fabrikalardan, tank fabrikasını Katar'a satılmasından, Türkiye'de bulunan neredeyse her bankayı satmasından haberin yok sanırım. Seni ailen mi kim dolduruyor bilmiyorum ama, yanlış yoldasın.

Seka, Sümerbank, Türk Telekom, Şeker Fabrikaları, Köprüler, Otoyollar, Limanlar, Hastaneler satıldı. Daha da sayarım istersen.

At bakışlı olmaya gerek yok.

AKP'nin kapattığı fabrikalardan, tank fabrikasını Katar'a satılmasından, Türkiye'de bulunan neredeyse her bankayı satmasından haberin yok sanırım. Seni ailen mi kim dolduruyor bilmiyorum ama, yanlış yoldasın.

Seka, Sümerbank, Türk Telekom, Şeker Fabrikaları, Köprüler, Otoyollar, Limanlar, Hastaneler satıldı. Daha da sayarım istersen.

At bakışlı olmaya gerek yok.
Evet AKP de bir sürü şey sattı, diğer hükümetler de ama hepsi devlet sonuçta. Ayrıca sen sürekli kafanda kuruyorsun herhalde. AKP'yi savunmuyorum ailem de nefret ediyor anla artık!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı