Arkadaşı taşlıyoruzYaza kadar kısa süreliğine yükselmesi işime gelir. Ayıptır söylemesi biraz dolar var da. Yükselsin bozdurayım sonra düşsün.

Arkadaşı taşlıyoruzYaza kadar kısa süreliğine yükselmesi işime gelir. Ayıptır söylemesi biraz dolar var da. Yükselsin bozdurayım sonra düşsün.
Yaza kadar kısa süreliğine yükselmesi işime gelir. Ayıptır söylemesi biraz dolar var da. Yükselsin bozdurayım sonra düşsün.
Tamam, ben yükselsin de bozdurayım diyorum.Doların artması sizin zenginleşmenize yol açmaz. Doların arttıktan sonra sizin TL'ye çevirmeniz ardından doların düşmesi size yarar. Böylece kar elde etmiş oluyorsunuz. Hele ki her şeyi ithal olan teknoloji de doların düşmesi her zaman idealdir.
Biraz açıklasanız, benim dolarım nasıl ekonomiye zarar veriyor?2-3 kuruş kazanmayı, ülkenin ekonomisinin gelişmesinden daha değerli mi görüyorsun?
Aldığım duyuma göre (Bu işlerle ilgilenen bir tanıdığım sayesinde) yılbaşından sonra dolar daha beter bir hâl alacak. Amerika'daki Merkez bankasının faizi arttırması ile dolar da artacak. Tahmini seviyeleri 3.15 - 3.25. Bakalım böyle mi olacak. Umarım olmaz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.