Dolar düşer mi?

Cevaplarınız

  • Düşer

  • Düşmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
QUOTE="teknoman, post: 5490224, member: 167681"]
@Terminator8888 Amerikan borsası değer kaybederken bile dolar yükseldi. Sonuçta bu virüs tüm dünyayı etkiliyor. Sadece ABD'yi değil.
[/QUOTE]
Anlamak istemiyorsun sanırım düşmeye devam edecek diyorum.
 
Gerçekçi olmak gerekirse galiba 2017 veya 2018 yaz aylarında inanılmaz bir kriz yaşanmıştı ekonomi bakanımız düşecek demişti fakat doların düştüğü rakam 7 TL'den 5.30 oldu ondan sonra tekrar 6 TL gibi rakamlara yükseldi. Umarım 6 liranın altına düşer tekrar ama pek sanmıyorum. Aklıma dolar 1.40 oldu şu zamanda bilgisayar alınmaz mesajı aklıma geldi :/
 
Dolar düşerse elinize ne geçecek, sistem alacaksın, telefonlar ucuzlar vs. vs. artık alışın buna, 6 lirayı bulmuş doların düşmesini bekliyorsanız, beklemeyin, çok beklersiniz.
 
Türk Lirası mı yoksa peçete mi daha değerli dersen, peçete derim. Midye kabuğu çok daha değerlidir.
Türk Lirası mı yoksa peçete mi daha değerli dersen, peçete derim. Midye kabuğu çok daha değerlidir.
 
Fark ettiyseniz çoğu kişi "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; Yeni dünya düzeni geliyor..." gibisinden şeyler diyor. Bende katılıyorum bu fikire. Eğer yeni dünya düzenine karşı ekonomimizi üretime dayalı yaparsak Türk lirası değerlenebilir. Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Hiçbir zaman su yükselmez,gemi batar. Dolar artmıyor, Türk lirası değer kaybediyor. Bizim yapacağımız bu hamlelerde doların, Türk lirası karşısında düşmesini sağlamak değil, Türk lirasının dünya çapında değer kazanmasını sağlamak olmalı.
 
İnsan çok şey yazmak istiyor ama maalesef YAZAMIYOR .! İnşallah düşer diye temennide bulunayım ama düşmez gibi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı