Dolar Düşmezse Ne Olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok, malesef Turkiye'deyim sonbahara kadar.
Hesapta hata yok, gunde %4.87 deger kaybetmesi bir para biriminin katastrofidir. TL bu ay icerisinde 2 defa %4 ten fazla deger kaybetti ayni gun icerisinde. Milletin haberi yok, fena batiyoruz.
Biliyorum hata olmadığını ama keşke olsa :/ Liseye başlamadan doları 2 basamaklı göreceğim :/

Ülkede particilik, milliyetçilik(!) ve gereksiz bir ton zırva olursa bu konular hep açılır. Siyasi zekası olanlar yazı yazmayı bırakıp yönetimde hak talep etsinler.

Konuşacak başka bir konu kalmamış gibi dolar dolar dolar. Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz gençler, pardon dolarlamı yediniz kendinizi :) Varsa paran kaçar gidersin kurtarırsın kendini arkana bile bakmadan. Burda konu açıp neyi tartışıyorsunuz. İsterse 20 TL olsun sen kendini kurtarmaya bak önce.

Ulke batiyor ve konuyu siyasete dokundurmadan mi tartismak istiyorsun?
Penguen belgeselini tercih edenler icin birakayim, seven cok bu memlekette.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Rosedale , @OrkunDoğan , @Sertaç Ƨarı size, Bitwise adlı arkadaşımızın cevabını iletiyorum.
Konuşacak başka bir konu kalmamış gibi dolar dolar dolar. Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz gençler, pardon dolarlamı yediniz kendinizi :) Varsa paran kaçar gidersin kurtarırsın kendini arkana bile bakmadan. Burda konu açıp neyi tartışıyorsunuz. İsterse 20 TL olsun sen kendini kurtarmaya bak önce.
Herkes bencil değil, bu vatanı seven; sahiplenen insanlar da mevcut.

Vatani görevim olan 15 ay askerlik görevimi yerine getirdim. Benden bu kadar. Daha fazlasını beklemeyin benden :) Benim sevgim bu kadar. Kimin uğruna feda edeceğim gençliğimi, geride bıraktıklarımı? Neyse çok uzatmayalım aklı olan kaçıp gitti bile.

Sanırım sen daha iyi görürsün bunlar havadan uçuyorsun çünkü kendini bazı İsrail'liler gibi üstün ırk yaptın :) Faşizanlığı bırakın.
Mental Retardation a sahip arkadaşım, ne faşistliğimi gördün ? Hangi ırkı, hangi ırktan üstün gördüm ? Akp'ye oy veren çoğunluğun alt kademeden geldiğini ben tek demiyorum seçim sonuçlarının dağılımı da bunu gösteriyor. Yalan mı söylüyorum ? Ben gerçekleri söylüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı