Dolar neden düşüyor?

1605096701202.png

Yabancı haberlerde "2016 darbe girişiminden sonra içine kapanıp güven sorunları sebepleriyle ailecek yönetilen türkiye yeni bakanla beraber yeniden normalde dönüyor" tarzı birkaç şey görmüştüm. Bunun da etkisi olabilir.

400 lira zararım var.

Eğer fiyatlarda düşüş olursa yemişim zararı kurban olsun zararım. Yeter ki bu düşüş fiyatlara yansısın.
Welcome to Türkiye. Bu dolardaki düşüşün fiyatlara yansıyacağı konusunda en ufak bi düşüncem yok. Burda yükseldi mi fiyatlar bidaha aşağı çeken çok nadir çıkıyor.

Yeni bakanın gelmesiyle oluşan güven havası vs etkisi var düşmesinde. Fakat en önemli sebep MB faiz arttırımının kesin gözüyle bakılması. Kaldı ki bende bakıyordum biraz önce Cumhurbaşkanının konuşmasını dinleyene kadar. Faiz artışını enflasyona bağladı yine. Hatta sözleri şu oldu; "Faizlerin enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zor sokuyor. Faiz sebep, enflasyon neticedir."

Faiz arttırımı gelmese bu seferde çok büyük bi fırlama olabilir.

Altın ciddi bir oranda düştü. 3 gün önce 535 TL olan altın şu an 480 TL fiyatını gördü. Tahminimce 460 TL'lere kadar düşücektir. Ondan sonra bir hareket olmazsa 540 gibi fiyatları görceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir bana uyup altın alan kişinin sorumluluğu kendine aittir.

Altın ciddi bir oranda düştü. 3 gün önce 535 TL olan altın şu an 480 TL fiyatını gördü. Tahminimce 460 TL'lere kadar düşücektir. Ondan sonra bir hareket olmazsa 540 gibi fiyatları görceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir bana uyup altın alan kişinin sorumluluğu kendine aittir.

Ondan sonra dediğiniz faiz kararı mı?

Welcome to Türkiye. Bu dolardaki düşüşün fiyatlara yansıyacağı konusunda en ufak bi düşüncem yok. Burda yükseldi mi fiyatlar bidaha aşağı çeken çok nadir çıkıyor.

Yeni bakanın gelmesiyle oluşan güven havası vs etkisi var düşmesinde. Fakat en önemli sebep MB faiz arttırımının kesin gözüyle bakılması. Kaldı ki bende bakıyordum biraz önce Cumhurbaşkanının konuşmasını dinleyene kadar. Faiz artışını enflasyona bağladı yine. Hatta sözleri şu oldu; "Faizlerin enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zor sokuyor. Faiz sebep, enflasyon neticedir."

Faiz arttırımı gelmese bu seferde çok büyük bi fırlama olabilir.

Gamegaraj fiyatları indirmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı