- Makaleler
- 1
2 gün önce bozdursam şimdi 900 TL zarar etmeyecektim. Ne yapacağımızı şaşırdık o paraya kulaklık alacaktım 
Dolar düştü diye fazla sevinmemek lazım, her an faizler aşırı şekilde artabilir.
Çünkü bu olay bu zamana kadar hep böyle gitti.
Normal seviyede artarsa işimize gelir ama umarım 2001'de olan gibi %7500 faiz görmeyiz..Dolar düştü diye fazla sevinmemek lazım, her an faizler aşırı şekilde artabilir.
Çünkü bu olay bu zamana kadar hep böyle gitti.
Welcome to Türkiye. Bu dolardaki düşüşün fiyatlara yansıyacağı konusunda en ufak bi düşüncem yok. Burda yükseldi mi fiyatlar bidaha aşağı çeken çok nadir çıkıyor.400 lira zararım var.
Eğer fiyatlarda düşüş olursa yemişim zararı kurban olsun zararım. Yeter ki bu düşüş fiyatlara yansısın.
Altın ciddi bir oranda düştü. 3 gün önce 535 TL olan altın şu an 480 TL fiyatını gördü. Tahminimce 460 TL'lere kadar düşücektir. Ondan sonra bir hareket olmazsa 540 gibi fiyatları görceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir bana uyup altın alan kişinin sorumluluğu kendine aittir.
Welcome to Türkiye. Bu dolardaki düşüşün fiyatlara yansıyacağı konusunda en ufak bi düşüncem yok. Burda yükseldi mi fiyatlar bidaha aşağı çeken çok nadir çıkıyor.
Yeni bakanın gelmesiyle oluşan güven havası vs etkisi var düşmesinde. Fakat en önemli sebep MB faiz arttırımının kesin gözüyle bakılması. Kaldı ki bende bakıyordum biraz önce Cumhurbaşkanının konuşmasını dinleyene kadar. Faiz artışını enflasyona bağladı yine. Hatta sözleri şu oldu; "Faizlerin enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zor sokuyor. Faiz sebep, enflasyon neticedir."
Faiz arttırımı gelmese bu seferde çok büyük bi fırlama olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.