Dolar neden düşüyor?

FHE-MljXEAwfncJ.jpg

Hocam benim de böyle bir özelliğim var daha önce neden aklıma gelmedi tüh. Haberleşelim aynı anda söyleyelim etkisi büyük olur. Saat 23:23'te "dolar 8 liradan aşağı düşerse cümle alem beni" şeklindeki cümleyi kuralım. Var mısınız? :D

Yazını şimdi gördüm. O dediğin doların 8 olmasından bile zor :D

Google'a dolar yazıp "dolar 15'e yükselmiş" diyen arkadaşlara acıyorum. Bu arada bunun kalıcı bir düşüş olmadığı belli. Hemen kendimizi kaptırmayalım. Yahu benim anlamadığım bir şey var. Dolar yükselince şikayetçi olan arkadaşlar dolar düşünce neden şikayetçi oluyor? Yükselince hepimiz şikayetçiyiz tamam da düşünce "ülkeyi sattılar" falan deme amacınız ne bunu anlayamadım? Bir de bu ülkeden gitmek istiyoruz diyenlere sık sık söylediğim şeyi bir kez daha söyleyeyim:
Günde tek öğün üzüm hoşafı yiyerek, günlerce aç kalarak, havada arkadaşlarının uzuvları paramparça halde uçuşurken cepheden, bu ülkeden, VATANIMDAN kaçmayan ATALARIMI lütfen kendi atanız zannetmeyin. Durumlar kötüleşti diye ülkesinden kaçan zaten orayı vatan olarak görmüyor demektir. Benim atam yaralı, aç, susuz halde korkusuzca bu vatan için savaştı. Şimdi düşünün oyun konsolu 10 bin lira olduğu için alamamak mı daha kötü yoksa aç karnına yaralı halde vızır vızır geçen mermilere meydan okumak mı? Profiline Mustafa Kemal'in fotoğrafı koyup "ilk fırsatta kaçacağım" diyerek vatansever olamadığınız gibi Mustafa Kemal'e de saygısızlık yapıyorsunuz.

Bu ülkeden "kaçmak" isteyen kim varsa umarım hedefine ulaşır. Devlet yapmaz biliyorum ama umarım kaçan herkese bu ülkeye girme yasağı koyar. Gidin atalarınıza mermi yağdıranların çöplerini temizleyip zengin olduğunuzu sanın.

Hocam 23:40 son fırsat. Aynı anda evlerimizde bu cümleyi kurarsak işe yarar belki. Hogwarts mezunu arkadaşım var o söyledi. Aynı anda yapınca oluyormuş.

Yazını okuduğumda saat 23:39 daydı, bir anda 23:40 oldu ama heyecan yaptım kekeleyerek söyledim :D tutarsa tutar artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı