Dolar Neden Düşüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İran ile ticaret yapan ülke ve şirketlere uygulanacak yaptırımlar. Zarrab davası, Hakan Atilla meselesi henüz koz olarak Amerika'nın elinde 4 Kasım'dan sonra gelecek daha büyük İran yaptırımları bu konu da muafiyetimizin engellenmesi demek olabilir. Şu an yapılan Türk ekonomisinin test edilmesi, daha büyük vurgun gelmedi. Yatırım yapacağın paranın acilen kullanmaya ihtiyaç duymayacağın kenarda kaldığında veya zarar ettiğinde bozmanı gerektirmeyecek bir para olması lazım. YTD.

Şu an dolar almanı önermiyorum. Türkiye'nin bekası için alma. Belki düşmeyecektir ama yeniden fırlamasına engel olacaklardır yani çok fazla kâr zaten getirmez. Altın her zaman kazandırır ve Dünya'nın her yerinde geçerliliği olan bir ticaret malı. Bir zamanlar 80 lira oldu altın diye bozdurduğumu biliyorum. Daha fazla yükselmez, çok yükseldi diye düşünüyorduk.
Halk kendi geleceğini kendi seçti. O yüzden Türkiye'nin bekası pek de umrumda değil. Ama aynı gemideyiz hepimiz batıyoruz işte.
İran ile ticaret yapan ülke ve şirketlere uygulanacak yaptırımlar. Zarrab davası, Hakan Atilla meselesi henüz koz olarak Amerika'nın elinde 4 Kasım'dan sonra gelecek daha büyük İran yaptırımları bu konu da muafiyetimizin engellenmesi demek olabilir. Şu an yapılan Türk ekonomisinin test edilmesi, daha büyük vurgun gelmedi. Yatırım yapacağın paranın acilen kullanmaya ihtiyaç duymayacağın kenarda kaldığında veya zarar ettiğinde bozmanı gerektirmeyecek bir para olması lazım. YTD.
Şükür olsun, birikimim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@whywouldnt? o zaman yurt dışına alalım seni. Türkiye'nin bekası umrunda değilse Almanya'nın olabilir. Yolun açık olsun kardeşim.

Ne mutlu Türk'üm Diyene!

Profilindeki adam bunları başımıza getirdi o adam yüzünden de bu hallere düştük.
Doğru, Amerikan sevdalıları hocamı indirsin, irtica geliyor adı altında her istediğini yapsın. Nereye gelmişse artık. Birini zehirlesinler, birini assınlar, birini indirsinler fakat sen bir hallere düş, ne halleriyse artık. O kadar diyecek şeyim var ki o yüzden susuyorum.

@whywouldnt? o zaman yurt dışına alalım seni. Türkiye'nin bekası umrunda değilse Almanya'nın olabilir. Yolun açık olsun kardeşim.

Ne mutlu Türk'üm Diyene!
Bunları halka soyleyeceginize önce bunu halka söyleyenleri sorgula! Devlet büyükleri de bozdursun bakalım dolar hesaplarını. Madem Türkiye için, onlar da koysun elini taşın altına.

Isteyen istedigi yatirimi yapar. Sacma sapan yorum yapmayin. Geçin bu işleri.

Doğru, amerikan sevdalısı köpekler hocamı indirsin, irtica geliyor adı altında her istediğini yapsın. Nereye gelmişse artık. Birini zehirlesinler, birini assınlar, birini indirsinler fakat sen bir hallere düş, ne halleriyse artık. O kadar diyecek şeyim var ki o yüzden susuyorum.
Üffff konuştukça batıyorsun evet geldi irtica gitti laiklik.
Şimdi diyom ki iyiki asmış İnönü haini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı