Dolar yükselir mi?

Düşecek inşallah Allah büyüktür bu günlerde geçer eski günler nasıl geçtiyse. Dolar geçen seneler 10 lira oldu sonra 5 liraya düşmüştü.

Kimse kesin bir cevap veremez. Belki yarın 9'a düşer ya da 20'ye çıkar. Birilerini dinleyip yatırım yapanlar var mı?
Düşecek inşallah Allah büyüktür bu günlerde geçer eski günler nasıl geçtiyse. Dolar geçen seneler 10 lira oldu sonra 5 liraya düşmüştü.

Hangi sene o? Sen hayal dünyanda yaşıyorsun sanırım.

Kimse kesin bir cevap veremez. Belki yarın 9'a düşer ya da 20'ye çıkar. Birilerini dinleyip yatırım yapanlar var mı?

Hangi sene o? Sen hayal dünyanda yaşıyorsun sanırım.

Hani hazine bakanı vardı dolar yükselecek diyordu sonra 5 liraya düştü demişti ben onu dedim.

Düşmesi çok zor ihtimal. İyi ki 1.5 ay önce aldım yeni bilgisayarımı. Bir şey almayı düşünüyorsan direk al. İleride pişman olursun.

Yabancılar bu gidişle Türk Lirasını peçete niyetine kullanacaklar. Ben yavaş yavaşta olsa artacağını düşünüyorum.

Çoğu yorumunuza katıldım fakat doları dış güçler yükseltmiyor. Hükümet yükseltiyor orada bir anlaşalım hocam. Adamlar bile kabul ediyor zaten biz bunları bilerek yapıyoruz sonuçlarının da ne olacağını biliyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…