Dolar yükselir mi?

Kimse kesin bir cevap veremez. Belki yarın 9'a düşer ya da 20'ye çıkar. Birilerini dinleyip yatırım yapanlar var mı?
Düşecek inşallah Allah büyüktür bu günlerde geçer eski günler nasıl geçtiyse. Dolar geçen seneler 10 lira oldu sonra 5 liraya düşmüştü.

Hangi sene o? Sen hayal dünyanda yaşıyorsun sanırım.
 
Düşmesi çok zor ihtimal. İyi ki 1.5 ay önce aldım yeni bilgisayarımı. Bir şey almayı düşünüyorsan direk al. İleride pişman olursun.
 
Yabancılar bu gidişle Türk Lirasını peçete niyetine kullanacaklar. Ben yavaş yavaşta olsa artacağını düşünüyorum.
 
Doların yükselmesin de mevcut hükümetin rolü var %50 onu kenara koyun, %50 tabi ki de dış güçler rolü üstleniyor. paylaşımlı bu işler. Alay ediyorsunuz dıj güjler diye de oraları geçeceksiniz. Alay ettiğiniz konunun %50 payı var. Mevcut hükümeti zaten söyledim. hiçbir şey tek taraflı işlemez. Dünya üzerinde ki tüm örgütleri, kurumları, kuruluşları araştırın da geçmiş ve gelecekte neler planlanıyor neler yapılmış onları hele bi araştırın. Asıl alay edilecek konu var ise onlar da (Tek bir kişinin) üzerine yıkanlardır. Alakası yok diyenlerdir. Dünya sizin düşündüğünüz ve sadece görünene bakıp, görünmeyene bakmayanlar gibi işlemiyor.

Çoğu yorumunuza katıldım fakat doları dış güçler yükseltmiyor. Hükümet yükseltiyor orada bir anlaşalım hocam. Adamlar bile kabul ediyor zaten biz bunları bilerek yapıyoruz sonuçlarının da ne olacağını biliyoruz diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı