Ekonomi ile alakalı tutum 180 derece değiştirilse bile en fazla yükselmesinin daha stabil ve minimal olması sağlanabilir. Yani kısacası yükselir, sadece ivmesi değişir.
Kardeş AKPlisin galiba?Düşer.
Umarım tuttuğunuz, tutacağınız kişi de başa gelince dolar yükseliş sağlar o zaman bakalım ne kılıflar uydurup duracaksınız merak ediyorum. Hatta kılıf uydurmamak için umarım AKP kökten kapanır silinir de ben o zaman sizi göreceğimSabaha 14'ü görürüz.
AKP'li cumhurbaşkanı her konuştuğunda kafadan 20 kuruş ekleyebilirsiniz.
Ekleme olarak, gece Asya borsaları açılmasından itibaren artış devam eder.
Yeni gelecek yönetim de AKP yönetimi gibi ülkenin içine BİRŞEYLER YAPARSA ona da laf ederiz.Umarım tuttuğunuz, tutacağınız kişi de başa gelince dolar yükseliş sağlar o zaman bakalım ne kılıflar uydurup duracaksınız merak ediyorum. Hatta kılıf uydurmamak için umarım AKP kökten kapanır silinir de ben o zaman sizi göreceğim![]()
Ne alaka dostumYeni gelecek yönetim de AKP yönetimi gibi ülkenin içine BİRŞEYLER YAPARSA ona da laf ederiz.
Şimdi siz AKP'ye laf etmemizden neden rahatsız oluyorsunuz ülkenin içine BİRŞEYLER YAPTIKLARI yalanmış gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.