Dolar Yüzünden Alamadığınız Ürünler Var mı?

Steam' de neredeyse tüm oyunlar dolar 1.5 TL olarak yazılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevap vermeyeceğim dedim ama neyse.. Yani sen diyorsun ki EA, Fifa için Dvd masrafından dolayı alıyor o parayı dijitalde sorun yok. Zam meselesine gelince, zam var veya yok bu önemli değil zaten bundan dolayı alım gücüne göre fiyatlandırılmalı diyorum. Senin mantığına göre fazla versinler kazanırsam alırım, bende diyorum ki kazansan bile ürünlere verilen bu para fazla.

Ben DVD masrafı demedim, dijital olarak konulan bir ürün var. Maddi olarak yapılan, bi fabrika öteberi ücretleri yok diyorum. Senin anladığından sorumlu değilim bunu belirteyim de.

Hemen ilk sayfada @Neşeli Enginar Abimiz var, Almanya'da yaşıyor kendisi sor bakalım bizdeki ürünlerin fiyatı fazlamıymış, yoksa kazancımız mı düşükmüş. Bir malın fiyatını biz belirleyemeyiz ama, fazla ücret istemek hakkımızdır. Sen diyorsun ki, bu düşük maaşları protesto etmeyelim, gidelim şirketleri protesto edelim taaa dıdısının dıdısı şirketleri. Kolay gelsin...

Steam evet, bu şekilde satıyor fakat, Steam sürümden kazanıyor. Senin bahsettiğin kadar indirimi elektronik parça üreten firmalar yapsalar, zaten zarar ederler.

Yurt dışında yaşayan o insanların rahatlıkla bunları alabiliyor olması başta söylediğim gibi alım gücünde diretiyor olmaları, Iphone X için 1000 dolar fazla diyor olmalarıdır. Biz bin Tl fazladır diyormuyuz? 6000Tl veriyor insanımız. Diretirsen malın fiyatını da belirlersin. Ayrıca maaşı protesto edebilirsin tabi ki buna engel yok ki..
Steam evet, bu şekilde satıyor fakat, Steam sürümden kazanıyor. Senin bahsettiğin kadar indirimi elektronik parça üreten firmalar yapsalar, zaten zarar ederler.

İşte bizim yanlışımız bu, onların karını zararını sen düşünürsen Iphone'a 6000 TL ödetirler.

İşte bizim yanlışımız bu, onların karını zararını sen düşünürsen Iphone'a 6000 TL ödetirler.
Ben adamların karını zararını niye düşüneyim ki, babamın oğlu mu bu adamlar? Benim de bir firmam olsa ve bir işte zarar varsa, ben salak mıyım da o işe gireyim?

Ben adamların karını zararını niye düşüneyim ki, babamın oğlu mu bu adamlar? Benim de bir firmam olsa ve bir işte zarar varsa, ben salak mıyım da o işe gireyim?

Düşünmüyorsan sorun yok o zaman. onlarda zarar etseler girmezler zaten, genel olarak bu fiyatlar normal değil mesele bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…