Doların 18,81 olmasını kimsenin konuşmaması

Konuşunca ne değişiyor? Hiçbir şey. Herkes bir şeyleri değiştirmek için seçimi bekliyor.

Hocam bizim ülkenin muhalefeti o kadar kötü durumdaki çözüm önerisini geçtim sorunu söz konusu eden gönüllerde taht kuruyor. Misal Ümit Özdağ, kimse çözüm önerisiyle ilgilenmedi sırf mülteci sorununu gündeme getirdiği için çok sevildi.
 
Sizi bilmiyorum ama bana normal gelmiyor, hiçbir zaman da gelmeyecek.
Ekonomiyi böyle yönetirsen normal böyle olması yani ektiğini biçersin. İnsanlar da bunu bildikleri için normal geliyor. Konuşmaya gerek yok açıkcası.

Kısacası doların sabit olup maaşların artması bir şeyi değiştirmez.
Dolar sabit değil ki kim sabit kur sistemine geçtiğimizi uydurduysa halt etmiş. Sabit kur sistemine geçebilmek için rezerv açısından zengin bir ülke olmamız lazım. Bizim rezervler ise milyarlarca dolar ekside.

Yani kurun sabitlendiği falan yok yine 128 milyar doların erimesine sebep olan hatayı yapıyorlar: Dolar satıp baskılamaya çalışıyorlar ama bu bomba yine ellerinde patlayacak. En geç seçimden sonra dolar 26.5'a kapak atacak oradan yaz bitimine kadar 45-55 TL (En iyi ihtimal 30-40 TL) arası bir kur görebiliriz.
 
Son düzenleme:
Ellerindeki son kaynaklarla doları baskılayarak, Kur artık yükselmeyecek, sabitlendi havası verildi insanlara. O yüzden kimse doların düşüp yükselmesi ile ilgilenmiyor. Yakında Dolar 30 - 50 TL olduğu vakit, tekrar herkes ilgilenmeye başlar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı