İsimsizMan09
Hectopat
Programın kendi müzik ayarı var hazır Balanced modunda kullanıyorum onu. Sizce iyi mi yoksa manuel ayar önerebilecek var mı?
Detailed daha iyi gibi geldi ses kalitesi.Müzik modunda Detailed kullanıyorum ben, şarkı dinlemesi daha keyifli oluyor. Sinema modunda da dengeli iyi oluyor. Ancak kulaklığın kendi oyun modu varsa buradaki oyun modunu tavsiye etmiyorum. Hatta hikaye tabanlı oyunlar için Sinema modunu ve Detailed ekolayzırını kullanabilirsin.
Teknik olarak neleri değiştiriyor bilmiyorum ama şarkı dinlerken Detailed güzel oluyor. Bir de sağlam bir kulaklığın varsa yaşadığın deneyim 5'le, 10'la falan çarpılıyor.Detailed daha iyi gibi geldi ses kalitesi.
Programın kendi müzik ayarı var hazır balanced modunda kullanıyorum onu. Sizce iyi mi yoksa manuel ayar önerebilecek var mı?
Eki Görüntüle 1806012
Sağlam kulaklığa daha kavuşamadık ama o da olur bir gün.Teknik olarak neleri değiştiriyor bilmiyorum ama şarkı dinlerken Detailed güzel oluyor. Bir de sağlam bir kulaklığın varsa yaşadığın deneyim 5'le, 10'la falan çarpılıyor.
Güncel mi kullanıyorsunuz? Programın "Settings" kısmında bulabilirsiniz.Hocam bu ayar bende yok neden?
Sağlam kulaklığa daha kavuşamadık ama o da olur bir gün.
Güncel mi kullanıyorsunuz? Programın "Settings" kısmında bulabilirsiniz.
Bende böyle gözükmüyor. Sürüm farkı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.