Dolby Atmos alınır mı?

Bilgisayar için konuşuyorsan kesinlikle değer. Zaten tek seferlik ödeme oluyor o da cüzi bir miktar diye düşünüyorum. Sesin kalitesi artıyor, hissedebiliyorsun. Ses seviyesini arttırıp kaşiteyi kulağa daha güzel getiriyor.

7.1 Surround kullaklığa sahipseniz film, müzik ve dizi de farkı cidden hissettiriyor. Ufak bir sinema etkisi yaratıyor kafada ancak dediğim gibi kulaklıkta iyi olmalı. Sizin kulaklıklar Stereo çıkışlı, yani pek bir işe yaramaz açıkçası.

7.1 Surround kullaklığa sahipseniz film, müzik ve dizi de farkı cidden hissettiriyor. Ufak bir sinema etkisi yaratıyor kafada ancak dediğim gibi kulaklıkta iyi olmalı. Sizin kulaklıklar Stereo çıkışlı, yani pek bir işe yaramaz açıkçası.
Şu anlık mükemmel bir performans artışı beklentim yok, daha çok ileriye dönük olsun diye de alma planım var.

Ben aldım çok farketti ses yüksekliği ve bass çoştu.
Kulaklığınız nedir ?

James donkey 710 ve sennhesier hd 450bt. En büyük fark 710’da oldu.
Anladım, başlık ile alakasız olacak gibi ama programı Microsoft Stoerde'dan Papara aracılığı ile aldım ama satın alımdan sonra uygulama abonelik şeklinde aldığımı söyledi. Gerçekten abonelik olarak çalışıyor yoksa sınırsız kullanım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı