- Katılım
- 3 Kasım 2019
- Mesajlar
- 1.962
- Çözümler
- 1
Corsair HS50Pro ve Sony WH-900N kablosuz kulaklığını aktif olarak kullanmaktayım. Bu yazılımı almak işime yarar mı?
Evet aldım çok inanılmaz derece bir fark olmadı ama almakta fayda var yine en kötü EQ ayarı yaparsınız.Corsair HS50Pro ve Sony WH-900N kablosuz kulaklığını aktif olarak kullanmaktayım. Bu yazılımı almak işime yarar mı?
Şu anlık mükemmel bir performans artışı beklentim yok, daha çok ileriye dönük olsun diye de alma planım var.7.1 Surround kullaklığa sahipseniz film, müzik ve dizi de farkı cidden hissettiriyor. Ufak bir sinema etkisi yaratıyor kafada ancak dediğim gibi kulaklıkta iyi olmalı. Sizin kulaklıklar Stereo çıkışlı, yani pek bir işe yaramaz açıkçası.
Kulaklığınız nedir ?Ben aldım çok farketti ses yüksekliği ve bass çoştu.
James donkey 710 ve sennhesier hd 450bt. En büyük fark 710’da oldu.Şu anlık mükemmel bir performans artışı beklentim yok, daha çok ileriye dönük olsun diye de alma planım var.
Kulaklığınız nedir ?
Anladım, başlık ile alakasız olacak gibi ama programı Microsoft Stoerde'dan Papara aracılığı ile aldım ama satın alımdan sonra uygulama abonelik şeklinde aldığımı söyledi. Gerçekten abonelik olarak çalışıyor yoksa sınırsız kullanım mı?James donkey 710 ve sennhesier hd 450bt. En büyük fark 710’da oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.