Dolmuşçuların Öğrencilerle Bir Problemi mi Var?

Dolmuşçuların herkesle problemi var. İstanbul'da Gebze-Harem minibüsçülerinin sığır olduğunu iyi bilirim de Beşiktaş-Sarıyer, Beşiktaş-Harbiye dolmuşlarıyla hiç sorun yaşamadım hayatım boyunca.

Çoğu sağa bakarken, sola direksiyon çevirip otobüse toslayan canlılardan oluşuyor.

Son düzenleme:
Adana da öğrenciler şöyle:
Kentkart ile: Dolmuş 2.05₺, halk otobüsü 1.90₺, belediye otobüsü 1.50₺
Nakit: Dolmuş 4₺, halk otobüsü 3.50₺.
Not: Nakit fiyat sadece öğrenciler için değil. Tam ve öğrenci aynı.

Bunun dışında fiyatlandırma yok. Bu yüzden kolay kolay sorun çıkmıyor.

Tabii bir de şu var, nadiren de olsa, kentkartta tam çekmeye çalışan sözde uyanıklar var. Uyuz spec.

Ama diğer şehirleri bilemem.

Adana da öğrenciler şöyle:
Kentkart ile: Dolmuş 2.05₺, halk otobüsü 1.90₺, belediye otobüsü 1.50₺
Nakit: Dolmuş 4₺, halk otobüsü 3.50₺.
Not: Nakit fiyat sadece öğrenciler için değil. Tam ve öğrenci aynı.

Bunun dışında fiyatlandırma yok. Bu yüzden kolay kolay sorun çıkmıyor.

Tabii bir de şu var, nadiren de olsa, kentkartta tam çekmeye çalışan sözde uyanıklar var. Uyuz spec.

Ama diğer şehirleri bilemem.
0.5 kuruşu da mı var yani 😤

0.5 kuruşu da mı var yani 😤

Evet 😅 bir süre önce dolmuş 1.90₺, halk 1.5₺ belediye ise 1.40 alıyordu. Ama bu söylediğim fiyatlar ilk zamlı halde. Çünkü 2-3 yıldır aynı- makul- fiyat vardı. Zamlar da mecburi olunca böyle oldu.

Bence belediye otobüsleri hala makul fiyatta. Umarım daha da yükselmesine gerek kalmaz.

Sorun öğrencilerde değil, sorun geçimlerinde. Bunuda öğrencilere yansıtıyorlar. Bu profesyonelce değil biliyorum fakat yapacak bir şey yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı