Arkadaşlar domain ve hosting sağlayıcıları ürünümüzün 2. senesinde fiyat artışı yapıyor mu var olan domain ve hostingimiz üzerinde? Kısacası öneri ve tavsiye verebilir misiniz? Ben domain ve hosting satın aldım. Bir adet daha alacağım.
Evet 300 TL ile başladım hostinge 10 gün önce 1459 TL ödedim, domaini 30 TL'ye aldım bu sene 1050 TL ödeme yaptım.
Hocam ben hostingi en ucuz olarak aldım aylık 10-15 liralık kendime açtım siteyi. Bu şimdi seneye bitmeden yenilemek istersem en kadar olarabilir ki? Aldığım site Keyubu.Fiyat artışı yapabilir fakat siz ödemeyi yaptıktan sonra 100TL'ye satın aldığınız 1 yıllık kira 110TL oldu bize ekstradan 10TL ödeme yapmanız gerekiyor diyemez. Böyle bir hakkı yok.
Hosting sahiplerini de suçlamamak lazım, KDV artışı oldu. Ayrıcana hosting işleri euro/dolar üzerinden işlem görüyor. Zam yapmaları oldukça normal bir durum.
Size ne yalan söyleyim, hosting firmalarında hiç fiyat düşmesi görmedim hep yükselir. Yılbaşı indirimleri geldiği zaman bence yenileyin.
Fiyat tahmini hakkında bir şey söylemek pek mümkün değil. Yatırım tavsiyesi değildir olayına döner.
Keyubu uygun fiyat politikalarını temel alan bir hosting servisi.
10TL'den 200TL'lere çıkacağını sanmıyorum, taş çatlasa 50TL olur. Zaten profesyonellik gereği fiyat artışı öncesi müşterilere mail atıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.