Dombıra çok iyi değil mi?

• Konuyu başlatan mfig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.962
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mfig

Hectopat
Beyler bu şarkıyı dinlediğimde hep gururlanıyorum. Şarkı sözleri güzel ve kafiyeli geliyor. Sizce de öyle mi beyler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bir gurur. İnsan yaptıklarıyla gururlanmalı. Tabii dozunda bırakmak gerekli. Külleri kalmamış insanların başarılarını kendi başarısı olarak anlatan insanlar var (Osmanlıcılar).

Dombra Türk müziğinin çok önemli bir enstrümanıdır ve olduğu her şarkı anlamlı ve manalıdır. Çünkü bu enstrüman basit şarkılarda değil, manevi bir önem arz eden şarkılarda kullanılıyor. Türk değilseniz, dalkavuk politikacı yada saçma sapan ideoloji sarhoşu değilseniz size güzel gelmeyebilir. 5000 km boyunca Türk dili ile gidebileceğim coğrafyam ve kültürüm hakkında iğneleyici konuşuyorsun. Soy değerlerimize nazik yaklaşmalısın. Değil diye direktif konuşman yanlış yada eğitimsiz olduğunu düşünüyorum, ben beğenmedim diyeceksin. Yorumu beğenenlerde Marx yok Stalin vb. şeyler içeriyor. Atatürk'ün yolunda olmayan Türk vatandaşlarına zaten konuşarak anlatabileceğim bir şey değil, sonradan fark ettim ama yine de kaydettim.

Zaten sadece bir TÜRK gururlanır, sizler değil !
Ben Türküm. Kelimenin baş harflerini büyük yazan Türk olmuyor, ufak bir şov yapmış oluyor. Dombra'dan gururlanmayana da Türk değil demek nasıl bir kafa yapısı çözemedim. Umarım iyileşirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı