Dombra Türk müziğinin çok önemli bir enstrümanıdır ve olduğu her şarkı anlamlı ve manalıdır. Çünkü bu enstrüman basit şarkılarda değil, manevi bir önem arz eden şarkılarda kullanılıyor. Türk değilseniz, dalkavuk politikacı yada saçma sapan ideoloji sarhoşu değilseniz size güzel gelmeyebilir. 5000 km boyunca Türk dili ile gidebileceğim coğrafyam ve kültürüm hakkında iğneleyici konuşuyorsun. Soy değerlerimize nazik yaklaşmalısın. Değil diye direktif konuşman yanlış yada eğitimsiz olduğunu düşünüyorum, ben beğenmedim diyeceksin. Yorumu beğenenlerde Marx yok Stalin vb. şeyler içeriyor. Atatürk'ün yolunda olmayan Türk vatandaşlarına zaten konuşarak anlatabileceğim bir şey değil, sonradan fark ettim ama yine de kaydettim.Değil.
Gereksiz bir gurur. İnsan yaptıklarıyla gururlanmalı. Tabii dozunda bırakmak gerekli. Külleri kalmamış insanların başarılarını kendi başarısı olarak anlatan insanlar var (Osmanlıcılar).
Değil.
Ben Türküm. Kelimenin baş harflerini büyük yazan Türk olmuyor, ufak bir şov yapmış oluyor. Dombra'dan gururlanmayana da Türk değil demek nasıl bir kafa yapısı çözemedim. Umarım iyileşirsin.Zaten sadece bir TÜRK gururlanır, sizler değil !
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.