Dominar'dan Hornet 500'e geçilir mi?

İyi olan şeyleri de var tabi A2'nin kralı bana göre ben bir CF düşmanı olarak 450SR benim filtreme girmiyor R25 falan bunla yarışacak seviyede değil. Bir motorun Top Sepeedi değil Top Speede ne kadar sürede ulaştığıdır. Başka iyi özelliği bu motor Japon ama dediğim gibi 372K değil de 300K olmalıydı. Şahsi fikrimdir. (372bin etmez dediğim motor bir kaç ay sonra 450bin olacak dimi ☹️)

@yasin pala hocam sen ne anlatıyorsun? Kimse CF'ten bahsetmiyor. Bu motosiklet ile R25, 450 sr kıyaslaması ne alaka? Millet bütçesine göre motosiklet almak için çırpınıyor, sen diyorsun ki top Speed. Kim, ne top speedine bakacak? 169 yapıyor motosiklet zaten. 500CC blok daha ne yapsın?
Ayrıca CFMOTO 450 bloklarını 450 bine dayamışken Honda niye 300 bin liraya satsın 500'lük bloğunu?

Kimse CF'ten bahsetmiyor.
Dediğim gibi benim gözümde değil ama A2'nin kralı 450SR'dır ondan bahsettim CF' den.
R25, 450 sr kıyaslaması ne alaka?
Konseptim A2'nin en iyileri kesinlikle Hornet 500'de bu listede ismini en başlara yazdırıyor.
sen diyorsun ki top Speed. Kim, ne top speedine bakacak? 169 yapıyor motosiklet zaten.
Top speede kim mi bakacak? Abooo sen yaşadığın ülkenin gençlerini hiç tanıyamamışsın Türkiye' de motor alınacaksa ilk top speedine bakıyorlar komşuda 2014 modeli var 185KM yapıyor kefilim, ve onun üstünden değerlendirdim. Bu arada hatta halen çalışmaz vaziyette yatıyor görüyorum arada.

Arkadaşlar bende Dominar 250 var, yazın satıp ara motor olarak 400 500 CC'lik bir şey almayı planlıyorum. Sizce hornet 500 alınır mı? A2 ehliyetim var.
A2 ehliyet varsa zaten pek de seçenek yok. z500 ve cb500 hornet var naked olarak. Çinli önermek istemiyorum ama 450nk var o da zaten son zamlardan sonra nakitte 350 bin tl oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı