Domuz etinin tadı nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yunanistan'da döneri genellikle tavuk ve domuz ile yaparlar ayrı ayrı. Fiyatları aynı olur sen seçersin hangisini istersen. Ben genelde domuz yiyorum. İçinde dzadziki oluyor ve harika bir tadı oluyor. Genel olarak domuz etini seviyorum. Evet yağlı ama yumuşak ve tadını seviyorum. Tek sevmediğim kısmı kokusu diyebilirim. Ayrıca bence dana etinden lezzetli bazı yemeklerde. Bütün etleri yemedim tabii onu da belirteyim.

Yunanistan'da döneri genellikle tavuk ve domuz ile yaparlar ayrı ayrı. Fiyatları aynı olur sen seçersin hangisini istersen. Ben genelde domuz yiyorum. İçinde dzadziki oluyor ve harika bir tadı oluyor. Genel olarak domuz etini seviyorum. Evet yağlı ama yumuşak ve tadını seviyorum. Tek sevmediğim kısmı kokusu diyebilirim. Ayrıca bence dana etinden lezzetli bazı yemeklerde. Bütün etleri yemedim tabii onu da belirteyim.

Bende denemek istiyorum. Umarım bir gün yurt dışına gidince denerim.

koyun etinden kuşbaşı devam!

Pirzola tercihimdir

Taylanda gittiğim de Hot-Pot'da Denedim, Pilavla birlikte denedim, Çorbasını denedim, açıkçası hepsi güzeldi.

İğrenç. aşırı yağlı ve kokan dana eti gibi düşün alışkan değilsen yiyebileceğiniz bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı