Şunu kastediyor olabilir.Sistemin özellikleri var mı yoksa tahmin mi ediyoruz?
bekliyorum öneriniziPahalı. Masaüstüne geçince sistem öneririm...
montajla uğraşmak istemiyorum kendim yapabileceğimi de pek düşünmüyorum doğrusu hemde attığınız sistem bütçemi bayağa bir aşıyor 7200 tl gibi bi fiyata geliyor benim bütçem 8000 6500 e pc kalanınada monitör almayı planlıyorum attığım sitemde ssdyi bilerek öyle seçtim sitede yoktu ayrıca sonra samsung ssd alıp değiştiricem internetteki yorumlara görede kasa gayet iyi bir kasa gibi duruyor okadar sıkıntı olacağını düşünmüyorumGüzel fakat yakın bütçeye farklı sistem düzenlenir... SSD yetersiz kalmış. Kasa hava akışı çok iyi değil.
![]()
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
![]()
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
MSI B450 Gaming Plus MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart
MSI B450 Gaming Plus MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kingston A400 2.5 480GB SATA3 500MB-450MB/s SA400S37/480G SSD Disk
kampanyalı Kingston A400 2.5 480GB SATA3 500MB-450MB/s SA400S37/480G SSD Disk özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sitem.com.tr
Bu sistemi 7000-7150TL gibi bir fiyata topladım. Her açısından eksiksiz diyebilirim. Anakartı en iyi modellerden birini seçtim. Sen dilersen anakarttan kısıp işlemciye verebilirsin. Fakat şimdiden uyarayım bu önerdiğim sistem 2K oyunculuk için birebir. 1080P'de bazı oyunlarda dar boğaz yapabilir. Fakat aşırı ileri dönük bir sistem. Yani yukarıdaki 2060'lı kasaya 6500TL vereceğine buna bu parayı verip 2070 Super'li bir sistem toplaman kat ve kat daha iyi emin ol. Umarım yardımcı olmuşumdur. Bundan 1 sene sonra eğer monitörün 1080P ise değiştirirsin. Çok fena keyfini çıkarırsın. Arkadaşlarda öneri yapsın fakat elimden geldiğince F/P canavarı oluşturmaya çalıştım. Altını çiziyorum 1080P'de bazı oyunlarda dar boğaz yapabilir. Tam olarak 2K canavarı
. Paran şuan hazırsa attıklarımı al ve en azından 5-6 sene arkana yaslan
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.