Donanım Arşivi MD-2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX 1050 modelini kullanıyorum. Antalya'da yaşıyorum. 88 derece gördüm yazın. Kasamda tek bir egzoz fan var. Diyebilirsiniz kasadan dolayı. Ama GTX 1050 TDP'si 75 2060 ise 160. Gene kart ısınacaktır.
2060 nerden çıktı sistemde 1650S var?
Hem videoyu izlemeden hala yorum yapıyorsun. Üstelik 3300TL'lik bütçe var. ROG Strix mi kullansın adam?
PSU değişebilirsin. Ekran kartını bilemem.
Haterlığın bu kadarı olmaz. Bir tane James Donkey SSD'li sistemini gösterir misin bana?

2060 nerden çıktı sistemde 1650S var?
Hem videoyu izlemeden hala yorum yapıyorsun. Üstelik 3300TL'lik bütçe var. ROG Strix mi kullansın adam?

Haterlığın bu kadarı olmaz. Bir tane James Donkey SSD'li sistemini gösterir misin bana?
Kafam karıştı 2060 yazmışım başka bir konu aklıma kalmış. Ben ısınır demeye getirmiştim asıl konuyu.

Kafam karıştı 2060 yazmışım başka bir konu aklıma kalmış. Ben ısınır demeye getirmiştim asıl konuyu.
Maks. 80 derecelere çıkacağını düünüyorum ama o çok büyük bir sıkıntı yaratmayacaktır. Sistemin stokları bitti ama yine de fiyatına göre ITX ekran kartı kabul edilebilir.

Hocam, malum kişi Instagram hikayesine atmış yorumunuzu :D .

Küfür yok, hakaret yok. Paylaşırsa paylaşsın. Sistenlerinde JD SSD kullanmıyor onu öğrendim. Sorun yok :D.
Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp.

Dolar 7.56 olmuş. Bir kerede şu şöyle bu böyle demek yerine önüne koyulanla yetin. 4900 TL 144Hz 1ms monitör var. Ben anlamıyorum bu hater kitleyi.

Monitörle alakalı bir şey yazdım mı?
Nedir bu atar anlamadım. Fikir belirtmek yasak mı?
Doları 7.56 yapan da ben değilim.
Ben burada James Donkey SSD'ni eleştirdim. Genel olarak güzel olduğunu bir tek PSU'da iyileştirme yapılsa güzel olur dedim.
Yani yetinmemekle alakalı bir şey görmedim burada?

İlginç. Sponsoru James eşek SSD koymamış :D.

Aslında bakınca biraz sert eleştiri olmuş. Neyse kusura bakmayın, olur böyle şeyler :D

PSU değişebilirsin. Ekran kartını bilemem.
Belki de görüyor diye bunları yazayım. Yoksa gece merakımdan uyuyamam.

Sonradan bakınca evet eleştiri ağır olmuş. Ama dizdiğin sisteme ve ya şahsına hakaret etmedim. Sistem gayet F/P(bazı durumlar hariç). Umarım kırmamışımdır :). Gerçi bir eleştiri yüzünden tartışma çıkacağını sanmam ama vicdanım rahatlasın diye yazayım bari :)
Dostum ünlü oldun. İnstagram'da @donanimarşivi adlı sayfa da seni paylaşmış. Ama adını sansürlemiş..
Gerçi ünlü olmayı pek istemem. Hatta nefret ederim. Gizli kalmak en iyi bence ;).

Yine de yazayım. Malum o mesajı görmüşse bunu da görer umarım.

Şimdi merak ettiğim B450 anakarta 3100 gibi PCI ex4.0 destekleyen bir işlemci kullanmak ne kadar mantıklı 2. seri daha performanslı bir işlemcide kullanılsaydı daha mantıklı olmaz mıydı? Ya da upgrade açık şekilde PCI ex4.0 destekli anakart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı