Donanım Arşivi Uber alınır mı?

4900 TL 5000 bin TL bütçem var ne fark eder ki?

Al bunu SSD'yi Toshiba OCZ 500 GB yap 66 TL farkla ve ve bütçeni 100 TL falan aşabilirsen Ryzen 5 3600 yap işlemciyi 5123TL'ye cillop gibi sistem olur.
Not: Kurulum la 5172 TL'ye falan geliyor.

Al bunu SSD'yi Toshiba OCZ 500 GB yap 66 TL farkla ve ve bütçeni 100 TL falan aşabilirsen Ryzen 5 3600 yap işlemciyi 5123TL'ye cillop gibi sistem olur.

Bence SSD çıkarıp Samsung SSD alabilir. Mesela bu.
.

Bence SSD çıkarıp Samsung SSD alabilir. Mesela bu.
.

Doğru diyorsunuz bu arkadaşımız farklı sitelerden pek uğraşmak istemiyorsa şunu alabilir
Ayrıca yazma ve okuması çok iyi.

Ryzen 5 3600 yaptım

Sistemden SSD'yi çıkartacak mısınız yani?

.
Yeni sistemim bu.

Sistemden SSD'yi çıkartacak mısınız yani?

Bir arkadaş o SSD'yi önermedi bende XGP 500GB olanı ile değiştirdim. RAM'ler Corsair'di onları da HyperX ile değiştirdim.

.
Yeni sistemim bu.

Bir arkadaş o SSD'yi önermedi bende XGP 500GB olanı ile değiştirdim. RAM'ler Corsair'di onları da HyperX ile değiştirdim.

Burada ki kasa hava almaz başka bir kasa seçebilirsiniz. Ve ekran kartını göremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı