Donanım Arşivi Uber alınır mı?

Bana bu aylar içinde sistem lazım arkadaşlar, her türlü öneriye açığım.
Dostum tam bütçeni verir misin? Bu arada MSI'ın belli başlı ürünlerinden(anakart ağırlık)+ Ryzen işlemciler ile 700 TL'ye varan(aslında 111 dolara kadar) para iadesi alırsan daha kârlı olur. Bu dediğim bir düşün. Ben de ona göre sistem önereyim.

Dostum tam bütçeni verir misin? Bu arada MSI'ın belli başlı ürünlerinden(anakart ağırlık)+ Ryzen işlemciler ile 700 TL'ye varan(aslında 111 dolara kadar) para iadesi alırsan daha kârlı olur. Bu dediğim bir düşün. Ben de ona göre sistem önereyim.
3900 TL bütcem var
Toplam kaç TL bütçen var kardeşim.
3900

Ama önereceğin kasa, kredi kartı ile bölünebilsin.

Son düzenleme:
3900 TL bütcem var.

3900.

Ama önereceğin kasa, kredi kartı ile bölünebilsin.

.
R5 1600 yap.
B450M anakart yap.
16 GB RAM yap.
Bütçe yeterse GTX 1660 Super Gaming yapabilirsin.

T
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem toplamak istiyorum. İzlediğim videolardan bu sistemi kredi kartım ile almaya düşünüyorum. Sizlere sormak istedim, her türlü yoruma açığım.

Teknik özellikler :

separator.jpg
Tuf Serisini Önermiyorum Baya Isınıyor Adata SSD Kronik Sorunlar Var

Hazır sistem şart mı? Değilse bu konudaki sistem 5180 tl ediyor.

3900 TL bütçem var dedin ya.
Kredi kartı ile alacağım 5000 limit var 9 taksit böleceğim 3900 tl aşmamayı düşünüyorum dostum.
Hazır sistem şart mı? Değilse bu konudaki sistem 5180 tl ediyor.
Değil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı