- Makaleler
- 5
Sana yaramaz. 5-6 MS olanlar daha iyi gelir sana. Dünya da düz zaten.1ms olmasının avantajları ne peki?
Sana yaramaz. 5-6 MS olanlar daha iyi gelir sana. Dünya da düz zaten.1ms olmasının avantajları ne peki?
Düzgün soru sordum kardeşim.Sana yaramaz. 5-6 MS olanlar daha iyi gelir sana. Dünya da düz zaten.
İnternette birsürü makale ve video var yerli ve yabancı. Spesifik bir soru olsa içerik bulmakta zorlanırsın ama bunu ara motoruna yazsan daha iyi olur.Düzgün soru sordum kardeşim.
Tamamen gecikme süresi ancak sen ilk başta 1ms olanlar gerçek değildir dediniz, şimdi ise bu soruyu soruyorsunuz.1ms olmasının avantajları ne peki?
Tamamen gecikme süresi ancak sen ilk başta 1ms olanlar gerçek değildir dediniz, şimdi ise bu soruyu soruyorsunuz.
Genel olarakTamamen gecikme süresi ancak sen ilk başta 1ms olanlar gerçek değildir dediniz, şimdi ise bu soruyu soruyorsunuz.
Tepki süresinde GTG ve MPRT birimleri vardır.Genel olarak
TN paneller 1ms Griden griye
İPS paneller 1ms siyahtan siyaha oluyor o yüzden demiştir .
Monitör alacaksan freesync gsync de önemli.
Aklımda olmadığı için sadece farklı birimleri kullanarak hesapladığını belirtmek için yazdımTepki süresinde GTG ve MPRT birimleri vardır.
1 MS GTG ortalama 3-4 MS MPRT tepki düredinr denk.
Siyahtan siyaha nedir?
İki birim de geçerli piyasada. Panellere özgü değil. VA ve IPS panellerin tepki süresi daha yüksek olduğundan MPRT birimini kullanınca sayı olarak daha düşük değerler yazıyorlar teknik özelliklere. Bir nevi dikkatsiz tüketiciyi avlama taktiği.Aklımda olmadığı için sadece farklı birimleri kullanarak hesapladığını belirtmek için yazdım
Biri gerçek biri yalan demekten daha açıklayıcı![]()
Eğer edit veya render işi yapmayacaksanız gerek yok.Bu sisteme işlemci soğutucu eklemeli miyim? Eklemezsem ne olur eklersem ne olur? Sıkıntı çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.