Donanım arşivindeki rezil üslup

James Donkey, gamebooster, gamepower gibi markaların reklamını yapan dandik bir kanal. Promosyon falan almadığını söylüyor ama bunlar hep hikaye. Kendisi para için dandik ürün reklamı yapan birisi çokta ümitlenmemek gerek. :)

Ne yapsın adam arkadaşlar? Bu da iş, adamın savunması gerekiyor pazarladığı markayı. Evet Gamepower çöp marka kullanmayın demesini mi bekliyordunuz? İşini önemseyen herkesin vereceği tepki bu olur. Çokta kötü bir marka değil ayrıca Gamepower, siz o Corsair'ın giriş seviyesi PSU'larını çok mu güvenilir zannediyorsunuz? Tier List'lerde bakın nerelerde VS serisi diye. Üslubu beni ilgilendirmez, sistemleri F/P ise alın geçin.

Arkadaşlar bir topluluğu yükselten şey, öteki toplulukları kötülemek veya üzerine basmak değildir.
Doğrusunu biliyorsanız, uygun vakitlerinizle uygun ortamlarda (Technopat bunlardan biri) anlatmanız yeterlidir.

Bu şekilde ikili diyaloglar kimseye hiçbir fayda sağlamaz. Siz istediğiniz kadar kötüleyin, yasalar gereği dilediğini dilediği gibi yapmakta özgür :)
Burada sorumluluk sahibi olan taraf alıcıdır, araştırmak ve doğru kararı vermek ile yükümlü olan onlardır.

Ben elbette sizlere hak veriyorum ancak bize bir faydası var mı yok mu buna odaklanmak lazım.

Ne yapsın adam arkadaşlar? Bu da iş, adamın savunması gerekiyor pazarladığı markayı. Evet Gamepower çöp marka kullanmayın demesini mi bekliyordunuz? İşini önemseyen herkesin vereceği tepki bu olur. Çok da kötü bir marka değil ayrıca Gamepower, siz o Corsair'ın giriş seviyesi PSU'larını çok mu güvenilir zannediyorsunuz? Tier List'lerde bakın nerelerde vs serisi diye. Üslubu beni ilgilendirmez, sistemleri F/P ise alın geçin.

Hocam tamam Corsair'ın giriş seviye PSU'ları performans bakımından iyi değil ama en azından patlamıyorlar. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmayın böyle şeylere arkadaşlar. Adama neden böyle dedin diye laf anlatmaya kalksan siz yorulursunuz. Son söz sahibi tüketici olarak bizleriz. Beğenmezsen almazsın beğenirsen alırsın. Ama kötü hizmete vereceğiniz en iyi cevap aboneyseniz abonelikten çıkmak olur. Sonra kendi kendine anlatsın dursun :) tepkinizi ortaya koyun rahatsız olduğunuz konularda.

O değil de iyi yazmışsınız hocam. :) Baksanıza kabullenemeyince üslup nasıl da bozulmuş :) Malum kitlesinden dolayı biraz da. Çünkü kimse sorgulamadan körü körüne izleyip beğeniyor videolarını :)
Ama böyle eleştiriler gelince sudan çıkmış balığa dönmüş gibiler :) Bir de bu durumu tek ben mi fark ettim diye düşünmüştüm, meğerse yalnız değilmişim :) Bunu bir üründe değil birçok ürün için de yapmıştı zaten. Şaşırtıcı değil artık.

Kalitesiz markaları, aldığı sponsorluklarla öve öve bitiremeyenlere verdiğim en etkili tepki; videolarını izlememek, eğer izlersem beğenmemek, kanalına abone olmamak, eğer abone olduysam saçmalıklarını görünce abonelikten çıkmak olmalı.
Herkes bu şekilde bir tepki ortaya koyarsa, bir süre daha hatasını kabul etmeden bir şey olmamış gibi ballandıra ballandıra anlatmaya devam eder. Daha sonra bir şeylerin ters gittiğini, anlaşılması güç hareketlerinde ısrarcı olmaya devam ettiği için kaybettiğini yavaş yavaş anlamaya başlar. Bir müddet sonra hatasını anlamış olur, belki o zaman kendine çeki düzen verip anlamsız hal ve hareketlerini düzeltir.

Yaptığım değerlendirmelerde, şu an için Technopat'ın YouTube kanalını kaliteli ürünleri inceleyen, tarafsızca test ve inceleme yapan, incelemelerinde incelediği ürünlerin kalitesi markadan gelecek paraya paralel olarak değişiklik göstermeyen, ayrıntılı ve doyurucu bilgi veren, özenti ve yapmacık hal ve hareketleri bulundurmayan, kısa vadede menfaat sağlayacak çıkar amaçlı hareketler yapmayan, gerçekten kaliteli ve emek dolu olduğu belli olan, samimi videolarından dolayı çok beğeniyorum ve herkese öneririm. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı